Рецепт Безе з аквафаби фото

Безе з аквафаби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Цукор , Цукрова пудра
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Десерти , Безе
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

У цьому рецепті я покажу, як приготувати безе з аквафаби. Це така в'язка рідина з консервованого нуту, квасолі або зеленого горошку.

Опис приготування:

Збивати аквафабу необхідно довго, потужним міксером, насадка-віночок від блендера не підійде. Найкраще працює аквафаба від нуту. Крохмаль тапиоки можна замінити на кукурудзяний. Безе виходять легкими, хрусткими і дуже солодкими.

  • Akvafaba - 1/3 склянки
  • Крохмаль тапіоковий - 1 Ст. Ложка
  • Оцет яблучний - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 2/3 склянки
  • Барвник червоний - 1-2 капель
безе з аквафаби - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
безе з аквафаби - фото крок 2
Перелийте аквафабу в миску. Почніть збивати на повільній швидкості, поступово переходячи до найвищої.
безе з аквафаби - фото крок 3
Коли аквафаба збільшиться в два рази, почніть всипати потроху цукрову пудру і крохмаль.
безе з аквафаби - фото крок 4
Збивайте суміш приблизно 15 хвилин до стану м'яких піків.
безе з аквафаби - фото крок 5
В кінці додайте яблучний оцет і барвник.
безе з аквафаби - фото крок 6
Отсадіте суміш на силіконовий килимок або папір для випічки на невеликій відстані один від одного. Випікайте безе в заздалегідь розігрітій до 125 градусів духовці приблизно 1 час. Духовку можна відкривати і перевіряти безе - вони не осядуть.
безе з аквафаби - фото крок 7
Безе з аквафаби готове, смачного!

Схожі рецепти