Рецепт Майонез з аквафаби фото

Майонез з аквафаби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Рослинна олія
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

У веганскої кухні є такий інгредієнт, як аквафаба. Це в'язка рідина від консервованого нуту, квасолі або зеленого горошку, яка збивається як яєчний білок. У цьому рецепті будемо готувати на його основі домашній майонез.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати майонез з аквафаби, я розповім в покроковому рецепті нижче. Тут важливо дотримуватися співвідношення аквафаби і рослинного масла, кількість інших інгредієнтів можна регулювати за смаком. Найкраще працює аквафаба від консервованого нуту.

  • Akvafaba - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 125 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
майонез з аквафаби - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
майонез з аквафаби - фото крок 2
Міксером на високій швидкості почніть збивати аквафабу. Вона повинна збільшитися в два-три рази.
майонез з аквафаби - фото крок 3
Продовжуючи збивати, влийте тонкою цівкою половину рослинного масла.
майонез з аквафаби - фото крок 4
Потім додайте всі інші інгредієнти за смаком. Влийте другу половину масла і збивайте, поки майонез не загусне.
майонез з аквафаби - фото крок 5
Майонез з аквафаби готовий, смачного!

Схожі рецепти