Райдужні меренги
(покроковий рецепт з фото)
Райдужні меренги на паличці - відмінний десерт для всіх ласунів. Такими яскравими безе можна прикрасити будь-який торт. Буде гарно і дуже ошатно.
Приготувати райдужну меренгу дуже просто. Для того, Щоб отримати 5-6 яскравих, красивих безе, буде потрібно всього лише білок одного великого яйця і 60 грам цукру. До процесу приготування можете залучити дітей, оскільки це справа дуже захоплююче. З такою меренги на паличці можна зробити "букет "і привітати кого-небудь зі своїх близьких.
- Білок яйця - 1 штука
- Цукор - 60 грам
- Барвник харчової - 5 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Білок одного яйця збийте до крутої піни. Після поступово всипте цукор, не перестаючи збивати. Повинна вийде густа, щільна маса, схожа на зефір.
Кулінарний мішок з насадкою "зірочка" поставте в склянку.
За допомогою пензлика нанесіть харчовий барвник різних кольорів всередині кулінарного мішка.
Викладіть в кулінарний мішок збиті білки з цукром.
Отсадіте меренгу на деко з пергаментом. Прикріпіть дерев'яну паличку.
Сушіть райдужну меренгу в духовці при температурі 100 градусів годину-півтора, в залежності від вашої духовки.
Райдужна меренга готова.