Рецепт Райдужні меренги фото

Райдужні меренги
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Безе
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Райдужні меренги на паличці - відмінний десерт для всіх ласунів. Такими яскравими безе можна прикрасити будь-який торт. Буде гарно і дуже ошатно.

Опис приготування:

Приготувати райдужну меренгу дуже просто. Для того, Щоб отримати 5-6 яскравих, красивих безе, буде потрібно всього лише білок одного великого яйця і 60 грам цукру. До процесу приготування можете залучити дітей, оскільки це справа дуже захоплююче. З такою меренги на паличці можна зробити"букет"і привітати кого-небудь зі своїх близьких.

  • Білок яйця - 1 штука
  • Цукор - 60 грам
  • Барвник харчової - 5 грам
райдужні меренги - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
райдужні меренги - фото крок 2
Білок одного яйця збийте до крутої піни. Після поступово всипте цукор, не перестаючи збивати. Повинна вийде густа, щільна маса, схожа на зефір.
райдужні меренги - фото крок 3
Кулінарний мішок з насадкою"зірочка" поставте в склянку.
райдужні меренги - фото крок 4
За допомогою пензлика нанесіть харчовий барвник різних кольорів всередині кулінарного мішка.
райдужні меренги - фото крок 5
Викладіть в кулінарний мішок збиті білки з цукром.
райдужні меренги - фото крок 6
Отсадіте меренгу на деко з пергаментом. Прикріпіть дерев'яну паличку.
райдужні меренги - фото крок 7
Сушіть райдужну меренгу в духовці при температурі 100 градусів годину-півтора, в залежності від вашої духовки.
райдужні меренги - фото крок 8
Райдужна меренга готова.

Схожі рецепти