Рецепт Безе з французької меренги фото

Безе з французької меренги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Яєчний білок
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Солодке , Десерти , Безе
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 4 хв.

Приголомшливий десерт, нескладний, апетитний і шалено смачний хочу запропонувати вам на замітку. Поспішаю показати класну ідею, як приготувати безе з французької меренги. Хочете спробувати?

Опис приготування:

Цей десерт вимагає часу, близько 4 годин займе весь процес, але результат однозначно вартий витрачених зусиль. Відсаджувати меренгу можна і ложкою, але за допомогою кондитерського мішка зручніше надати десерту форму. Температура духовки повинна бути на рівні 70-80 градусів. Перед подачею десерт можна доповнити шоколадом, ягодами або морозивом, наприклад.

  • Білки - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 100 грам
безе з французької меренги - фото крок 1
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів нам буде потрібно. Ванільний екстракт можна замінити ванільним цукром.
безе з французької меренги - фото крок 2
2. Збийте білки з дрібкою солі. Після додайте цукор, продовжуючи збивати. Білки повинні бути щільними.
Духовку розігрійте.
безе з французької меренги - фото крок 3
3. Застеліть деко пергаментом, відсадити отриману меренгу і відправте її в духовку. Випікайте безе 3-4 годину (в залежності від розміру). Коли верхівка повністю підсохне і безе буде готово, дістаньте і остудіть.

Схожі рецепти