Безе з французької меренги
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливий десерт, нескладний, апетитний і шалено смачний хочу запропонувати вам на замітку. Поспішаю показати класну ідею, як приготувати безе з французької меренги. Хочете спробувати?
Цей десерт вимагає часу, близько 4 годин займе весь процес, але результат однозначно вартий витрачених зусиль. Відсаджувати меренгу можна і ложкою, але за допомогою кондитерського мішка зручніше надати десерту форму. Температура духовки повинна бути на рівні 70-80 градусів. Перед подачею десерт можна доповнити шоколадом, ягодами або морозивом, наприклад.
- Білки - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Цукор - 100 грам
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів нам буде потрібно. Ванільний екстракт можна замінити ванільним цукром.
2. Збийте білки з дрібкою солі. Після додайте цукор, продовжуючи збивати. Білки повинні бути щільними.
Духовку розігрійте.
Духовку розігрійте.
3. Застеліть деко пергаментом, відсадити отриману меренгу і відправте її в духовку. Випікайте безе 3-4 годину (в залежності від розміру). Коли верхівка повністю підсохне і безе буде готово, дістаньте і остудіть.