Рецепт французької ватрушки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас знають, як виглядає ватрушка: кругла форма, золотисте тісто по краях, а в середині багато сирної начинки. Але це не завжди так. Іноді випічка може виглядати просто шикарно.
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати французьку ватрушку з сиром. Її фішка - розсипчасте тісто в поєднанні з м'яким прошарком. Вона схожа на пиріг, який можна подавати на свято. Для гарного кольору і додаткового смаку додайте в сир ягоди: наприклад, клубнику и смородину.
- Сир - 300 грам
- Цукор - 140 грам
- Ванільний цукор - 3 грами
- Маргарин - 130 грам(100 г - в тісто, 30 г - в начинку)
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 8 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
У блендері перемішайте яйця з сиром і ванільним цукром.
У начинку додайте цукор, маргарин і сіль. Сир ще раз переробіть в блендері.
Зробіть тісто. Борошно просійте з розпушувачем. Потім з'єднайте її з холодним маргарином. Перетріть тісто в крихту.
На дно форми для випічки викладіть половину тіста.
Далі викладіть начинку. Зверху засипте тісто.
Запікайте ватрушку при 190 градусах в духовці протягом 40 хвилин. Приємного чаювання!