Ледачі ватрушки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ледачі ватрушки з сиром - ідеальний рецепт для господинь, у яких мало часу або ж для тих, хто "не дружить" з тестом. Якщо вам ліньки возитися з борошном, приготуйте ледачі ватрушки!
Якщо вас цікавить, як приготувати ледачі ватрушки з сиром, то прочитайте цей рецепт тут. Ця страва з серії "гості на порозі", коли до вас раптово нагрянули друзі, а вам нічого подати на стіл. Відмінне доповнення до чаю або кави.
- Сир - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 1 Склянка
- Ванілін - За смаком
- Baton nareznoy - 8 скибочок
У піалках змішайте протертий сир (краще брати середньої жирності), яйця і цукор. Гарненько перемішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса.
Підігрійте злегка в мисці молоко і розчиніть в ньому трохи цукру. У солодкому молоці вимочіть по черзі кожну скибочку хліба.
Деко застеліть спеціальним папером для випікання. На неї покладіть шматочки хліба, вимочені в солодкому молоці. На кожну скибочку викладіть сирну масу і розподіліть. Змастіть зверху збитим яйцем.
Випікайте ледачі ватрушки в духовці, розігрітому до ста вісімдесяти градусів до тих пір, поки на них не з'явиться рум'яна кірочка. Подавайте ватрушки з гарячим молоком або чаєм.