Рецепт Царські ватрушки з сиром фото

Царські ватрушки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Випічка , Солодке , Ватрушки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Привіт всім ласунам! Сьогодні будемо готувати царські ватрушки з сиром. Повірте, вам дуже сподобається цей десерт, адже він не тільки смачний, але ще і корисний. Приступаємо!

Опис приготування:

Таке блюдо зможе порадувати вас з ранку, зарядити енергією і гарним настроєм на весь день. Дуже добре підходить до чаю і кави. Як ароматизаторів можна використовувати корицю, ваніль. Експериментуйте і все вийде!

  • Борошно пшеничне - 2 склянки (для тіста )
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сіль, сода - по 0, 5 Чайних ложки
  • Сир - 0, 5 кілограма (начинка)
  • Яйця - 5 штук
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
1
Почнемо з підготовки всіх інгредієнтів.
2
Змішуємо просіяне борошно з вершковим маслом і цукром, хорошенько перетираем все руками. Консистенція повинна нагадувати крихту.
3
Готове тісто викладаємо у форму для випікання і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні.
4
Готуємо начинку. Для цього змішуємо сир, яйця, ванілін, цукор і соду.
5
На перший шар крихти викладаємо сирну суміш, зверху посипаємо залишилася крихтою. Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів, з 35 хвилин. Сирна ватрушка готова, смачного!

Схожі рецепти