Царські ватрушки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім ласунам! Сьогодні будемо готувати царські ватрушки з сиром. Повірте, вам дуже сподобається цей десерт, адже він не тільки смачний, але ще і корисний. Приступаємо!
Таке блюдо зможе порадувати вас з ранку, зарядити енергією і гарним настроєм на весь день. Дуже добре підходить до чаю і кави. Як ароматизаторів можна використовувати корицю, ваніль. Експериментуйте і все вийде!
- Борошно пшеничне - 2 склянки (для тіста )
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль, сода - по 0, 5 Чайних ложки
- Сир - 0, 5 кілограма (начинка)
- Яйця - 5 штук
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Ванілін - 1 щіпка
1
Почнемо з підготовки всіх інгредієнтів.
2
Змішуємо просіяне борошно з вершковим маслом і цукром, хорошенько перетираем все руками. Консистенція повинна нагадувати крихту.
3
Готове тісто викладаємо у форму для випікання і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні.
4
Готуємо начинку. Для цього змішуємо сир, яйця, ванілін, цукор і соду.
5
На перший шар крихти викладаємо сирну суміш, зверху посипаємо залишилася крихтою. Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів, з 35 хвилин. Сирна ватрушка готова, смачного!