Рецепт Торт «царські руїни» фото

Торт «царські руїни»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
На обід , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Навіть назва цього торта говорить про те, що він він не тільки за зовнішнім виглядом розкішний, але ще і відрізняється приголомшливим смаком! Такий десерт завжди буде відмінним варіантом для святкового столу.

Опис приготування:

Гарний, ніжний і неймовірно смачний торт"Царські руїни" в домашніх умовах - це відмінна альтернатива звичним тортам з будь-якого приводу. Спробуйте його приготувати, оскільки особливих кулінарних навичок не потрібно.

  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 250 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 10 грам
  • Какао - 9 Ст. Ложок
  • Крем - 1 літр
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
торт
1. Збиваємо яйця і за допомогою міксера перетворюємо їх в густу піну. Сюди ж відправляємо цукор і продовжуємо ретельно змішувати. Маса повинна збільшитися в обсязі.
торт
2. Додаємо в тісто сметану і борошно, а також розпушувач. Тепер все ще раз перемішуємо. Я поділяю тісто на дві частини, в одну з яких додаємо какао, а іншу залишаємо недоторканою або за бажанням можна додати фрукти.
торт
3. Випікаємо обидві частини в добре розігрітій духовці близько 40-50 хвилин. Потім залишаємо коржі охолонути на деякий час.
торт
4. Для приготування крему збиваємо необхідні інгредієнти (крем, цукор і ванілін). Білий корж розрізаємо на дві частини, а шоколадний розламуємо на невеликі частини, після чого кожен шматочок обмакиваем в крем.
торт
5. Викладаємо все гіркою, посипаємо горіхами і поливаємо шоколадною глазур'ю. Тепер ставимо наш торт в холодне місце на 4-5 годин. Смачного!

Схожі рецепти