Торт «царські руїни»
(покроковий рецепт з фото)
Навіть назва цього торта говорить про те, що він він не тільки за зовнішнім виглядом розкішний, але ще і відрізняється приголомшливим смаком! Такий десерт завжди буде відмінним варіантом для святкового столу.
Гарний, ніжний і неймовірно смачний торт "царські руїни" в домашніх умовах - це відмінна альтернатива звичним тортам з будь-якого приводу. Спробуйте його приготувати, оскільки особливих кулінарних навичок не потрібно.
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 250 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 10 грам
- Какао - 9 Ст. Ложок
- Крем - 1 літр
- Цукор - 1, 5 склянки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 50 грам
1. Збиваємо яйця і за допомогою міксера перетворюємо їх в густу піну. Сюди ж відправляємо цукор і продовжуємо ретельно змішувати. Маса повинна збільшитися в обсязі.
2. Додаємо в тісто сметану і борошно, а також розпушувач. Тепер все ще раз перемішуємо. Я поділяю тісто на дві частини, в одну з яких додаємо какао, а іншу залишаємо недоторканою або за бажанням можна додати фрукти.
3. Випікаємо обидві частини в добре розігрітій духовці близько 40-50 хвилин. Потім залишаємо коржі охолонути на деякий час.
4. Для приготування крему збиваємо необхідні інгредієнти (крем, цукор і ванілін). Білий корж розрізаємо на дві частини, а шоколадний розламуємо на невеликі частини, після чого кожен шматочок обмакиваем в крем.
5. Викладаємо все гіркою, посипаємо горіхами і поливаємо шоколадною глазур'ю. Тепер ставимо наш торт в холодне місце на 4-5 годин. Смачного!