Рецепт Млинці «царські» фото

Млинці «царські»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 15
Час приготування: 50 хв.

Млинці - це споконвіку російське блюдо. Круглий млинець уособлював сонце у язичників. Млинці люблять все, як і Масляну, коли можна скуштувати безліч млинців. Млинці з ікрою прийнято вважати"Царськими" .

Опис приготування:

Масляна - чудове свято. У нас в розпорядженні цілий тиждень, з обов'язковими святкуваннями і веселощами, і для кожного дня є привід сходити в гості то до тещі, то до невістки…. Веселіться і їжте смачні млинці!

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Борошно - 2 склянки(1 стакан = 180 м)
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Ікра червона - 120 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
млинці
У миску помістіть яйця. Злегка збийте їх вінчиком.
млинці
Додайте цукор, сіль, розпушувач. Знову збийте.
млинці
Влейте молоко, потім - воду. Я використовую звичайну питну воду, але холодну. Знову збийте. Просійте борошно. Замісити тісто для млинців.
млинці
Отримаємо ось таке тісто. Воно й не дуже рідке, але і не як для оладок.
млинці
Розтопіть в мікрохвильовій печі вершкове масло. Влийте його в тісто і швидко розмішайте.
млинці
Розігріємо сковороду. На гарячу сковороду потрібно капнути пару крапель олії для першого млинця. Налийте порцію млинцевого тесту, обсмажте його з двох сторін.
млинці
Так смажимо все млинці. Складаємо стопкою. Змащувати млинці не потрібно. Спочатку вони будуть хрусткими, але через хвилину стануть потрібної м'якості.
млинці
З випечених млинців створіть малюнок на тарілці.
млинці
У центр малюнка поставте невелику ємність з ікрою.

Схожі рецепти