Бутерброди «ледачі ватрушки»
(покроковий рецепт з фото)
Я вже знаю досить багато "ледачих" страв. І до чого ж мені подобається їх готувати! Ну, а що? Якщо немає часу, то адже гріх не скористатися нагодою і не зменшити собі обсяг роботи.
Рецепт став оригінальним рішенням для швидкого перекусу. На сніданок таку випічку будуть раді бачити дітки, особливо, якщо до неї додати свіжі фрукти. Ознайомтеся з тим, як приготувати бутерброди "ледачі ватрушки" або просто "ледачі ватрушки" . Їх основа - це батон, тому тут все буде просто.
- Сир - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Кнопка - 8 скибочок
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 1 щіпка
Сир розітріть з 2 яйцями, ваніліном і цукром.
Трохи цукру змішайте з молоком. У цій рідині умочіть скибочки батона.
Деко застеліть пергаментним папером. Вставте естафету нее.
Скибочки батона змастіть сирною масою.
Збийте яйце. Змастіть їм сир.
Запікайте "ватрушки" при 180 градусах пару хвилин до рум'яного кольору. Приємного чаювання!