Рецепт Тістечко «безе» (правильний рецепт) фото

Тістечко «безе» (правильний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця, Яєчний білок
Фуршет
Десерти, Безе

Цей десерт відмінно підходить для всіх, хто стежить за своєю фігурою. Сьогодні я розповім вам, як приготувати тістечко "безе" по правильному рецептом. Результат буде чудовим, не сумнівайтеся.

Безе - дивовижний десерт, приготування якого відрізняється своєю простотою. Безе ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою, адже це один з найбільш низькокалорійних десертів. Відмінно підійде до чаю і кави. Смачного!

  • Цукор - 250 грам
  • Яєчні білки - 5 штук
  • Сік лимона, сіль - За смаком
1
Для того щоб приготувати безе в духовці, її необхідно розігріти до 120 градусів.
2
Яйця необхідно прибрати в холодильник на 30 хвилин, після цього необхідно відокремити білки від жовтків.
3
В окремому посуді білки необхідно збити міксером, додати лимонний сік, сіль. Поступово додаємо в яєчну суміш цукор і також збиваємо міксером на мінімальній швидкості, поступово її збільшуючи.
4
Як тільки вийде пишна яєчна суміш, значить можна приступати до випікання. Ложкою або кондитерським мішком необхідно сформувати безе. Випікати в духовці потрібно протягом 1-2 годин.

Схожі рецепти