Тонкі млинці на кефірі (правильний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Зробити правильні і смачні млинці - завдання не найлегша, але здійсненне. Розповім рецепт, як приготувати тонкі млинці на кефірі (правильний рецепт), завдяки якому у вас все вийде.
Пекти млинці - це не тільки російська традиція, це блюдо популярно у всьому світі. Млинці випікають до сніданку, на полуденок, на вечерю, їх готують на фуршет. Млинці подають зі сметаною, медом, сиропом, варенням. З них можна зробити торт, або загорнути з начинкою з сиру, зелений, м'яса. Варіантів подачі цієї прекрасної випічки маса.
- Кефір - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки (можливо трохи більше)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
1
У миску влийте кефір, додайте до нього яйця, сіль і цукровий пісок, перемішайте.
2
Нагрійте масу на плиті або в мікрохвильовій печі, щоб вона була трохи тепла, весь час перемішуйте.
3
Просійте до кефіру борошно, потім змішайте окріп з содою і влийте в миску, додайте рослинне масло і перемішайте гарненько.
4
Сковороду розігрійте з краплею олії, вилийте ополоник тесту і розподіліть по всій поверхні.
5
Обсмажуйте млинці з одного боку до рум'яної скоринки, потім переверніть і обсмажуйте ще 1 хвилину.
6
Подавайте млинці відразу після приготування або загорніть плівкою і відправте в холодильник.