Булочки Синнабон (правильний рецепт 100%)
(покроковий рецепт з фото)
Булочки Сіннабон не просто смачна домашня випічка, це шедевр кулінарного мистецтва, популярний по всьому світу. Сьогодні я розповім, як приготувати булочки Сіннабон (правильний рецепт 100%).
Здавалося б, булочки Сіннабон приготувати складно, адже тут і ніжне здобне тісто, і ароматна карамельна начинка з корицею, і легка вершкова помадка. На перший погляд, все дорого, складно і практично неможливо для починаючої господині. Сьогодні я вам доведу, що приготувати булочки Сіннабон в домашніх умовах не тільки можна, але і дуже просто! Запропоную я вам перевірений мною рецепт. Скажу відразу: я теж готувала перший раз, фотографувала, але все ж боялася, що випічка не вийде. Але все вийшло просто відмінно! Булочки настільки смачні, що мої домашні з'їли їх, ледь я встигла сфотографувати фінал. Єдине: треба було трохи довше дати охолонути готової булочці, щоб розріз вийшов більш чітким, але на моїй фотографії все одно видно, наскільки м'яке і ніжне тісто. Отже, слинки у вас вже течуть? Давайте приступати!
- Борошно - 540 грам
- Молоко - 330 мілілітрів(280 мл - в тісто, 50 мл - д помадка)
- Вершкове масло - 120 грам(60 г - в тісто, 60 г - в начинку)
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 260 грам(80 г - в тісто, 180 г - в начинку)
- Сіль кухонна - 2/3 чайних ложки
- Дріжджі пресовані - 20 грам
- Ванілін - 1/2 чайних ложки
- Кориця мелена - 4 чайних ложки (в начинку)
- Сир вершковий - 250 грам
- Цукрова пудра - 60 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка