Рецепт Булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) фото

Булочки Синнабон (правильний рецепт 100%)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Булочки Сіннабон не просто смачна домашня випічка, це шедевр кулінарного мистецтва, популярний по всьому світу. Сьогодні я розповім, як приготувати булочки Сіннабон (правильний рецепт 100%).

Опис приготування:

Здавалося б, булочки Сіннабон приготувати складно, адже тут і ніжне здобне тісто, і ароматна карамельна начинка з корицею, і легка вершкова помадка. На перший погляд, все дорого, складно і практично неможливо для починаючої господині. Сьогодні я вам доведу, що приготувати булочки Сіннабон в домашніх умовах не тільки можна, але і дуже просто! Запропоную я вам перевірений мною рецепт. Скажу відразу: я теж готувала перший раз, фотографувала, але все ж боялася, що випічка не вийде. Але все вийшло просто відмінно! Булочки настільки смачні, що мої домашні з'їли їх, ледь я встигла сфотографувати фінал. Єдине: треба було трохи довше дати охолонути готової булочці, щоб розріз вийшов більш чітким, але на моїй фотографії все одно видно, наскільки м'яке і ніжне тісто. Отже, слинки у вас вже течуть? Давайте приступати!

  • Борошно - 540 грам
  • Молоко - 330 мілілітрів(280 мл - в тісто, 50 мл - д помадка)
  • Вершкове масло - 120 грам(60 г - в тісто, 60 г - в начинку)
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 260 грам(80 г - в тісто, 180 г - в начинку)
  • Сіль кухонна - 2/3 чайних ложки
  • Дріжджі пресовані - 20 грам
  • Ванілін - 1/2 чайних ложки
  • Кориця мелена - 4 чайних ложки (в начинку)
  • Сир вершковий - 250 грам
  • Цукрова пудра - 60 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Здавалося б, їх досить багато, але практично всі вони є в будь-якому холодильнику. Так що з набором продуктів проблем бути не повинно.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 2
Для тесту в теплому молоці розчиніть трохи цукру, буквально 1 немає. Ложку, додайте дріжджі. Я використовую пресовані дріжджі, з ними моя випічка завжди виходить) Гарненько розколоти масу віночком, щоб дріжджі повністю розчинилися, і залиште все на 10 хвилин. За цей час на поверхні з'явиться пишна пінка, це означає, що дріжджі почали діяти.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 3
Додайте в миску яйце (я його попередньо злегка збиваю виделкою), трохи кухонної солі, решту цукру (призначений для тесту) і ванільний цукор. Також додайте розтоплене вершкове масло (розтопити його можна на повільному вогні, на водяній бані або ж у мікрохвильовці, як це зробила я). Отриману масу добре розмішайте.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 4
Починайте вводити просіяне борошно. Розмішуйте спочатку віночком або ложкою, а потім викладіть тісто на робочу поверхню і замісити руками. Місити треба близько 10 хвилин, за цей час тісто стане однорідним і гладким. Зверніть увагу: муки вам може знадобитися трохи більше або менше, ніж зазначено в рецепті, В цьому немає нічого страшного.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 5
Перекладіть тісто в глибоку миску, накрийте рушником і залиште в теплому місці. Я зазвичай користуюся мультиваркою, ставлю режим"Мультіповар" , встановлюю температуру 35 градусів і час 1 час. Ставлю тарілку з тестом прямо в мультиварку і закриваю кришку. Тісто піднімається просто відмінно! Через годину тісто слід обмять, покласти в тарілку і знову залишити, але вже хвилин на 30-40, щоб воно підійшло.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 6
Тісто вийшло просто ідеальне: гладке і пишне! Розкачайте його в великий пласт товщиною приблизно 6-7 мм.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 7
Змастіть тонким шаром м'якого вершкового масла.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 8
Змішайте цукор і корицю (краще брати тростинний коричневий цукор, але у мене не було, тому я взяла звичайний білий). Присипте отриманою сумішшю весь пласт тесту.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 9
Загорніть тісто в рулет якомога щільніше.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 10
Тепер потрібно розрізати цей великий рулет на невеликі шматочки, шириною приблизно 4-5 см. Ножем різати не дуже зручно, тому раджу скористатися звичайною ниткою. Візьміть невеликий шматок нитки. Запустіть його під рулет, підійміть краю і перехрестивши їх, простягніть. Таким чином у вас вийде рівний і красивий розріз. Так розріжте весь рулет.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 11
Складіть маленькі рулетики у форму для випікання, змащену олією. Я використовую круглу форму діаметром 25 см. Залиште булочки хвилин на 20-30, щоб вони відпочили. Потім відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 25-30 хвилин. Час приготування завжди індивідуально, дивіться, щоб тісто пропеклося і не пригоріло.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 12
Приготуйте помадку. Для цього змішайте вершковий сир, цукрову пудру, лимонний сік і трохи молока. Все добре перемішайте віночком.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 13
Полийте готові булочки помадкою. Оскільки булочки ще гарячі, помадка буде танути, розтікаючись по їх поверхні і проникаючи між шарами.
булочки Синнабон (правильний рецепт 100%) - фото крок 14
Булочки Сіннабон готові! Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти