Правильний шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, шашлик - справа чоловіча, з цим сперечатися не стану. Але і я теж знаю рецепт приготування правильного шашлику зі свинини. Навчив мене як раз чоловік, так що і результат завжди чудовий!
Взагалі, ви і самі бачите, що це дуже простий рецепт правильного шашлику зі свинини. Але ви ж, напевно, і раніше чули про те, що все геніальне - просто! Так що і щодо цього рецепта приготування правильного шашлику зі свинини не сумнівайтеся, - вийде смачне і ніжне м'ясо! Загалом, рекомендую саме цей рецепт, якщо зберетеся взятися за таке цікаве справу, як приготування шашлику!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо порційними шматками, цибуля - півкільцями. Цибуляа багато не буває, так що можете взяти і більше, ніж три цибулини.
2. Додамо цибулю до м'яса і щедро посипаємо спеціями. Далі - важливий момент - заважати потрібно дуже ретельно, і тільки руками, щоб цибуля віддав сік.
3. Тепер - ще один секрет. М'ясо буде маринуватися швидше, якщо ви його покладіть в пакет для запікання. Так шашлик буде готовий вже за годину!
4. До речі, можна такий шашлик запекти прямо в духовці в тому ж пакеті (1.5 години треба тримати). Або ж, як і належить, піджаримо на вогні.