Правильний шашлик
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, кожен чоловік переконаний, що тільки він знає, як приготувати правильний шашлик. Але сперечатися про те, яким повинен бути правильний шашлик, нерозумно - грамотних варіацій багато. Ділюся однієї з них.
У сучасному світі не так багато місць, де не знали б цього прекрасного м'ясної страви. Воістину майстрами в приготуванні цієї страви вважаються кавказці, і це не дивно - адже в їх країнах шашлик є національним блюдом. В наші дні рецептів шашлику стало настільки багато, що часом при виборі губишся, не знаючи, який же рецепт більше підійде. Звичайно, я теж дуже люблю всілякі експерименти з маринадом, однак важливо знати базовий правильний рецепт шашлику, яким я з вами ділюся. Нічого зайвого, тільки найнеобхідніше. Якщо м'ясо свіже (а шашлик повинен готуватися саме зі свіжого м'яса), то шашлик вийде дивовижно м'яким, соковитим і ніжним. Удачі вам, смачного і гарної погоди!
- Свинина - 2 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 2 кілограма
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком