Меренге з shokoladom
(покроковий рецепт з фото)
Усім шанувальникам повітряної і ніжною меренги хочу запропонувати на замітку цей цікавий експеримент. Виходить не тільки приголомшливий смак, але і фантастичний колір у десерту. Раджу на замітку!
Дуже простий, доступний і дійсно класний спосіб, як приготувати меренгу з шоколадом, хочу вам показати. Навіть у новачків в кулінарії все вийде, якщо дотримуватися кількох важливих правил: добре збити білки, остудити шоколад і випікати при низькій температурі. Усе, більше ніяких секретів і труднощів Але давайте розповім про все по порядку.
- Білки - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Шоколад - 75 грам
1. Духовку дозволите на 130 градусів. Охолоджені білки збийте з цукром в щільну (це важливо! ) масу. Якщо переверне мисочку, білки повинні залишитися на місці і не стікати вниз.
2. На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопіть шоколад. Після остудіть його приблизно до 40 градусів. Влийте в білки.
3. Акуратно ложкою перемішайте, зробивши буквально 2-3 обороту.
4. І викладіть на деко, попередньо застеливши його пергаментом. Усе, надішліть меренгу з шоколадом в духовку і запікайте 1 час.
5. Ось така краса і смачно неймовірно!