Тірамісу з shokoladom
(покроковий рецепт з фото)
Це солодке слово "тірамісу", а особливо з шоколадом…просто слинки течуть! І як би не було дивно, страва не дуже складне. Можна спробувати його приготувати на свято, щоб пригостити гостей.
Поділюся з вами рецептом, як приготувати "тірамісу" з шоколадом. Це по-справжньому святковий рецепт, вишуканий і дуже смачний. Шоколад просто ідеально поєднується з кремом і вишнею в цій страві. Давайте скоріше приступимо до готування!
- Яйце - 2 штуки
- Шоколад - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Маскарпоне - 250 грам
- Печиво "савоярді" - 150 грам
- Кава заварений - 200 мілілітрів (розчинний)
- Вишня без кісточок - 200 грам
Відокремлюємо білки від жовтків. Розтираємо цукор з жовтками, додаємо "маскарпоне" .
В іншій мисці збиваємо білки, втручаємося потім їх в жовткову суміш. Розливаємо половину перемішаного крему по креманкам.
Вимочуємо печиво в готовому кавовому розчині, але головне їх швидко витягти, щоб вони не встигли розмокнути.
Викладаємо в кожну креманку вишню і печиво. Заливаємо залишками крему.
Natiraem шоколад, красиво прикрашаємо їм кожну порцію.