Тірамісу з shokoladom
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Це солодке слово"тірамісу" , а особливо з шоколадом…просто слинки течуть! І як би не було дивно, страва не дуже складне. Можна спробувати його приготувати на свято, щоб пригостити гостей.
Опис приготування:
Поділюся з вами рецептом, як приготувати"Тірамісу" з шоколадом. Це по-справжньому святковий рецепт, вишуканий і дуже смачний. Шоколад просто ідеально поєднується з кремом і вишнею в цій страві. Давайте скоріше приступимо до готування!
- Яйце - 2 штуки
- Шоколад - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Маскарпоне - 250 грам
- Печиво"Савоярді" - 150 грам
- Кава заварений - 200 мілілітрів (розчинний)
- Вишня без кісточок - 200 грам
Відокремлюємо білки від жовтків. Розтираємо цукор з жовтками, додаємо"Маскарпоне" .
В іншій мисці збиваємо білки, втручаємося потім їх в жовткову суміш. Розливаємо половину перемішаного крему по креманкам.
Вимочуємо печиво в готовому кавовому розчині, але головне їх швидко витягти, щоб вони не встигли розмокнути.
Викладаємо в кожну креманку вишню і печиво. Заливаємо залишками крему.
Natiraem шоколад, красиво прикрашаємо їм кожну порцію.