Повітряний десерт з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Для святкового столу або до чаю в вихідний день раджу вам спробувати повторити в домашніх умовах цей цікавий і нескладний варіант, як приготувати повітряний десерт з ягодами. Смачно дуже!
Поєднання ніжного безе зі збитими вершками і соковитими ягідками - хіба не здорово? Такий десерт однозначно оцінять як дорослі, так і дітки. Ягоди ви можете взяти абсолютно будь-які, які є під рукою, але якщо вони будуть різних кольорів, буде ще більш апетитно. Саме безе ви можете спекти заздалегідь, а оформити десерт вже безпосередньо перед подачею.
- Білки - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Збиті вершки і ягоди - За смаком
1. Увімкніть духовку, нехай розігрівається до 100 градусів. На аркуші пергаменту намалюйте кружечки, вони можуть бути побільше або поменше, як вам більше подобається.
2. Білки збийте з цукром до пишності. Додайте сік лимона, ванільний екстракт і крохмаль, продовжуючи збивати.
3. Ложкою викладіть білки на пергамент, відправте в духовку. Запікайте безе близько 2 годин, після вимкніть і залиште ще на пару годин в духовці.
4. Перед подачею доповніть безе збитими вершками і ягодами. І ось такий повітряний десерт з ягодами в домашніх умовах вийде.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!