Рецепт Лимонне безе фото

Лимонне безе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця , Яєчний білок
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Солодке , Десерти , Безе
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ніжне, ароматне лимонне безе нікого не залишить байдужим. Цей легкий десерт сподобається дорослим і дітям. Безе буквально тане в роті, залишаючи легку лимонну нотку смаку.

Опис приготування:

Безе - десерт французької кухні, давно підкорив багато країн. Легкий і повітряний, він підійде до будь-якого солодкого столу. Лимонним безе також можна прикрасити торт або зробити з нього тістечко, прошаруй масляним кремом. Дуже смачно, ароматний і красивий.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цукор - 170 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Шафран - 2 щіпки
лимонне безе - фото крок 1
Belk відділ Желтков. Жовтки тут не знадобляться. Викладіть білки в глибоку ємність і збийте блендером до густої стійкої піни.
лимонне безе - фото крок 2
Поступово всипте цукор, не перестаючи збивати. Повинна вийти густа, щільна маса, схожа на зефір.
лимонне безе - фото крок 3
Додайте цедру лимона.
лимонне безе - фото крок 4
Влийте лимонний сік і акуратно перемішайте.
лимонне безе - фото крок 5
Додайте шафран або жовтий харчовий барвник, збийте міксером.
лимонне безе - фото крок 6
За допомогою кулінарного мішка з насадкою відсадити безе на деко.
лимонне безе - фото крок 7
Випікайте безе в духовці при температурі 100 градусів 1-1, 5 годину. Безе повинні легко відділятися від паперу.
лимонне безе - фото крок 8
Лимонне безе готово. Можна подавати на десерт.

Схожі рецепти