Рецепт Італійське лимонне печиво фото

Італійське лимонне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Фрукти , Лимон
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 32
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні ділюся рецептом смачного італійського лимонного печива. Готується воно простіше простого. Виходить дуже багато. Обов'язково беріть мій рецепт на замітку!

Опис приготування:

Цей рецепт повинен бути в арсеналі кожної господині. Печиво дуже смачне, дуже ніжне, готується дуже просто і швидко. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням!

  • Лимон - 2 штуки (буде потрібно цедра двох лимонів і сік одного лимона)
  • Вершкове масло - 100 грам (кімнатної температури)
  • Цукор - 160 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Розпушувач - 15 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
італійське лимонне печиво - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
італійське лимонне печиво - фото крок 2
Зніміть цедру з двох лимонів.
італійське лимонне печиво - фото крок 3
Вичавіть сік одного лимона.
італійське лимонне печиво - фото крок 4
У миску для замішування тіста вбийте яйця, всипте цукор.
італійське лимонне печиво - фото крок 5
Збийте до кремоподібного стану.
італійське лимонне печиво - фото крок 6
Додайте м'яке вершкове масло, влийте лимонний сік, ще раз збийте.
італійське лимонне печиво - фото крок 7
З'єднайте борошно з розпушувачем, розмішайте.
італійське лимонне печиво - фото крок 8
Всипте борошняну суміш, замісіть тісто, найкраще це робити міксером, насадкою"гак" .
італійське лимонне печиво - фото крок 9
Тісто виходить дуже м'яке і ніжне.
італійське лимонне печиво - фото крок 10
Перекладіть тісто в пакет, приберіть в холодильник, можна в морозильну камеру на 30-40 хвилин.
італійське лимонне печиво - фото крок 11
Отщіпніте від тесту шматочок, завбільшки з волоський горіх, скачайте в кульку і обваляйте в цукровій пудрі.
італійське лимонне печиво - фото крок 12
Викладіть печиво на лист для випічки, викладайте на достатній відстані один від одного. На лист викладайте по 16 штук. Всього виходить 32 штуки.
італійське лимонне печиво - фото крок 13
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
італійське лимонне печиво - фото крок 14
Печиво виходить незвичайне, ароматне, з освіжаючою лимонною кислинкою.

Схожі рецепти