Рецепт Італійське лимонне печиво фото

Італійське лимонне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Фрукти, Лимон
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Сьогодні ділюся рецептом смачного італійського лимонного печива. Готується воно простіше простого. Виходить дуже багато. Обов'язково беріть мій рецепт на замітку!

Цей рецепт повинен бути в арсеналі кожної господині. Печиво дуже смачне, дуже ніжне, готується дуже просто і швидко. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням!

  • Лимон - 2 штуки (буде потрібно цедра двох лимонів і сік одного лимона)
  • Вершкове масло - 100 грам (кімнатної температури)
  • Цукор - 160 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Розпушувач - 15 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
італійське лимонне печиво - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
італійське лимонне печиво - фото крок 2
Зніміть цедру з двох лимонів.
італійське лимонне печиво - фото крок 3
Вичавіть сік одного лимона.
італійське лимонне печиво - фото крок 4
У миску для замішування тіста вбийте яйця, всипте цукор.
італійське лимонне печиво - фото крок 5
Збийте до кремоподібного стану.
італійське лимонне печиво - фото крок 6
Додайте м'яке вершкове масло, влийте лимонний сік, ще раз збийте.
італійське лимонне печиво - фото крок 7
З'єднайте борошно з розпушувачем, розмішайте.
італійське лимонне печиво - фото крок 8
Всипте борошняну суміш, замісіть тісто, найкраще це робити міксером, насадкою "гак" .
італійське лимонне печиво - фото крок 9
Тісто виходить дуже м'яке і ніжне.
італійське лимонне печиво - фото крок 10
Перекладіть тісто в пакет, приберіть в холодильник, можна в морозильну камеру на 30-40 хвилин.
італійське лимонне печиво - фото крок 11
Отщіпніте від тесту шматочок, завбільшки з волоський горіх, скачайте в кульку і обваляйте в цукровій пудрі.
італійське лимонне печиво - фото крок 12
Викладіть печиво на лист для випічки, викладайте на достатній відстані один від одного. На лист викладайте по 16 штук. Всього виходить 32 штуки.
італійське лимонне печиво - фото крок 13
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
італійське лимонне печиво - фото крок 14
Печиво виходить незвичайне, ароматне, з освіжаючою лимонною кислинкою.

Схожі рецепти