Італійське печиво
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво я спробувала перший раз в гостях і відразу закохалася! воно м'яке, biskvitnoe, солодке, зі смаженою горіхом, просто дивовижне! Спробуйте і ви.
Для італійського печива замішуємо тісто. Формуємо двома ложками печиво, викладаємо на деко, вдавлюємо горішки і присипаємо цукровою пудрою. Запікається таке печиво не більше 15 хвилин. Вдалого дня!
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1/2 склянки
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
- Горіхи кедрові або волоські - 1/4 склянки
1. Приготуємо продукти: цукрову пудру, борошно, горіхи і сире яйце.
2. Горіхи потрібно заздалегідь розтовкти не дуже дрібно.
3. Тепер з'єднуємо сире яйце і майже всю цукрову пудру, залиште ложечку, щоб посипати печиво перед запіканням в духовці.
4. Ставимо яєчно-цукрову суміш на водяну баню, віночком помішувати і варимо до загустіння.
5. Коли суміш трохи загусне, зніміть з лазні. Вводите невеликими порціями борошно, віночком розмішуйте, стежте, щоб не утворилися грудки.
6. Поступово вимішують.
7. Готове тісто не повинно бути занадто густим, але і не повинно розтікатися.
8. За допомогою двох ложок викладіть тісто на лист.
9. Посипте горіхами, трохи вдавлюючи їх всередину.
10. Посипте цукровою пудрою. Духовку прогрейте до 180 градусів. Поставте печиво випікатися на 12-15 хвилин.
11. Готове печиво зніміть з листа, остудіть на решітці. Італійське печиво готовий! Смачного!