Рецепт Італійське печиво фото

Італійське печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.

Це печиво я спробувала перший раз в гостях і відразу закохалася! воно м'яке, biskvitnoe, солодке, зі смаженою горіхом, просто дивовижне! Спробуйте і ви.

Опис приготування:

Для італійського печива замішуємо тісто. Формуємо двома ложками печиво, викладаємо на деко, вдавлюємо горішки і присипаємо цукровою пудрою. Запікається таке печиво не більше 15 хвилин. Вдалого дня!

  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Цукрова пудра - 1/2 склянки
  • Горіхи кедрові або волоські - 1/4 склянки
італійське печиво - фото крок 1
1. Приготуємо продукти: цукрову пудру, борошно, горіхи і сире яйце.
італійське печиво - фото крок 2
2. Горіхи потрібно заздалегідь розтовкти не дуже дрібно.
італійське печиво - фото крок 3
3. Тепер з'єднуємо сире яйце і майже всю цукрову пудру, залиште ложечку, щоб посипати печиво перед запіканням в духовці.
італійське печиво - фото крок 4
4. Ставимо яєчно-цукрову суміш на водяну баню, віночком помішувати і варимо до загустіння.
італійське печиво - фото крок 5
5. Коли суміш трохи загусне, зніміть з лазні. Вводите невеликими порціями борошно, віночком розмішуйте, стежте, щоб не утворилися грудки.
італійське печиво - фото крок 6
6. Поступово вимішують.
італійське печиво - фото крок 7
7. Готове тісто не повинно бути занадто густим, але і не повинно розтікатися.
італійське печиво - фото крок 8
8. За допомогою двох ложок викладіть тісто на лист.
італійське печиво - фото крок 9
9. Посипте горіхами, трохи вдавлюючи їх всередину.
італійське печиво - фото крок 10
10. Посипте цукровою пудрою. Духовку прогрейте до 180 градусів. Поставте печиво випікатися на 12-15 хвилин.
італійське печиво - фото крок 11
11. Готове печиво зніміть з листа, остудіть на решітці. Італійське печиво готовий! Смачного!

Схожі рецепти