Рецепт Італійське печиво з мигдалем фото

Італійське печиво з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Горіхи, Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Печиво

Старовинний рецепт італійського печива, відомий з 18 століття, називається "поцілунок дами" або "бачі-ді-Dama & Quot. Його готують з різними горіхами, мені більше подобається з мигдалем. Ділюся рецептом!

Рецепт приготування печива зовсім простий, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Спробуйте, результат не змусить себе довго чекати.

  • Мигдаль - 110 грам
  • Цукровий пісок - 80 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Борошно - 110 грам
  • Шоколад - 60-70 грам
  • Жовтки - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
італійське печиво з мигдалем - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 2
Мигдаль викладіть в ківш, залийте водою і поставте варитися на 10 хвилин, після чого промийте холодною водою.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 3
Очистіть мигдаль.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 4
Очищений мигдаль просушіть на сковороді без масла
італійське печиво з мигдалем - фото крок 5
Мигдаль пробийте в блендері до стану борошна.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 6
До м'якого масла всипте цукровий пісок, додайте дрібку солі.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 7
Змішайте масло з цукром, злегка збиваючи. Додайте горіхову борошно.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 8
В отриману масу просійте пшеничну муку.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 9
Додайте жовтки.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 10
Замісити тісто, скачайте в кулю і залиште на 1 час.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 11
Через годину розкачати тісто і виріжте невеликі кружечки.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 12
З кружечків тіста скачайте кульки і викладіть на лист для випікання.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 13
Випікайте 15 хвилин при температурі 175-180 градусів.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 14
Готове печиво перекладіть в тарілку, дайте йому охолонути.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 15
Шоколад розтопіть в мікрохвильовій печі короткими імпульсами по 10 секунд.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 16
Перекладіть розтоплений шоколад в маленький кондитерський мішок, зріжте кінчик.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 17
Скріпіть половинки печива шоколадом.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 18
А з останків шоколаду нанесіть на печиво шоколадну сіточку. Готове печиво можна перекласти в паперові розетки.
італійське печиво з мигдалем - фото крок 19
Наливайте чай або каву і насолоджуйтеся смачним мигдальним печивом "поцілунок дами" . А чому воно так називається, сподіваюся ви вже здогадалися?

Схожі рецепти