Рецепт Італійське печиво з інжиром фото

Італійське печиво з інжиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Борошно , Фрукти , Сухофрукти , Інжир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі ще один оригінальний рецепт італійських кондитерів - справжнє італійське печиво з інжиром. Досить просте в приготуванні, але дуже незвичайне печиво.

Опис приготування:

Італійське печиво з інжиром особисто мене підкуповує своєю простотою приготування. Взагалі ніяких серйозних зусиль, мінімум витраченого часу, а результат - дуже і дуже привабливий. Фішка печива, звичайно, полягає в інжировим начинці, однак і тісто за цим рецептом виходить дещо не таким, як зазвичай. Коротше, що говорити - треба готувати і пробувати Удачі!

  • Борошно - 4 склянки
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Холодне вершкове масло - 220 грам
  • Велике яйце - 4 штуки
  • Сушений інжир - 340 грам
  • Горіхи пекан (рубані) - 1/2 склянки
  • Абрикосовий джем - 1/3 склянки
  • Ізюм - 1/4 склянки
  • Cedra 1 апельсина - 1 штука
  • Гіркий шоколад - 60 грам
  • Ром - 1/4 склянки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
італійське печиво з інжиром - фото крок 1
Почнемо з приготування тіста. Змішуємо борошно, розпушувач, сіль і цукор, додаємо до цієї сухої суміші вершкове масло, збиваємо. Потім додаємо яйця - і збиваємо до однорідності ще раз. Замішуємо тісто, формуємо з нього ковбаску.
італійське печиво з інжиром - фото крок 2
Начинка готується дуже просто - в блендері подрібнюємо до однорідності інжир, горіхи, джем, родзинки, цедру, шоколад, ром і корицю.
італійське печиво з інжиром - фото крок 3
Розкачуємо з тіста довгий такий прямокутник, в середину викладаємо начинку.
італійське печиво з інжиром - фото крок 4
Звертаємо ковбаску.
італійське печиво з інжиром - фото крок 5
Всього таких ковбасок повинно вийти штук 10. Кожну ковбаску розрізаємо на 6 частин.
італійське печиво з інжиром - фото крок 6
Сире печиво викладаємо на деко, випікаємо 15 хвилин при 180 градусах до впевненої скоринки.
італійське печиво з інжиром - фото крок 7
Готово! Приємного апетиту

Схожі рецепти