Рецепт Італійське печиво з перцем фото

Італійське печиво з перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок
Випічка , Печиво , Солоне
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Краща закуска для вина - сир. А якщо ви хочете щось цікавіше, то зверніть увагу на печиво. Тільки не солодке, а солоне італійське, спеціально підготовлене для таких випадків. Готуємо!

Опис приготування:

Про те, як приготувати пряне італійське печиво, я розповім прямо зараз. Рецепт досить простий, випікаються вироби недовго. Тому вам вистачить трохи часу перед приходом гостей. У складі є перець, який дасть потрібну гостроту. Текстура печива м'яка, а зовні - хрустка скоринка.

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Вершкове масло - 50 грам (холодну)
  • Пармезан - 100 грам (тертий)
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 мілілітрів (розтоплене)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
італійське печиво з перцем - фото крок 1
У глибокій мисці змішайте борошно, перець, сіль і розпушувач. Потім додайте холодної масло. Перетріть і зробіть гірку. В центр влейте молоко.
італійське печиво з перцем - фото крок 2
Замішуйте тісто, додаючи сир. Заважайте тісто до єдиної консистенції.
італійське печиво з перцем - фото крок 3
Потім розкачати його в пласт. Виріжте з нього печиво невеликої форми. Викладіть вироби на змащене маслом деко. Також їм промажьте випічку.
італійське печиво з перцем - фото крок 4
Випікайте печиво 13 хвилин в духовці при 200 градусах. Далі остудіть його, а перед подачею додайте сіль і перець зверху. Приємною дегустації!

Схожі рецепти