Італійське печиво з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Краща закуска для вина - сир. А якщо ви хочете щось цікавіше, то зверніть увагу на печиво. Тільки не солодке, а солоне італійське, спеціально підготовлене для таких випадків. Готуємо!
Про те, як приготувати пряне італійське печиво, я розповім прямо зараз. Рецепт досить простий, випікаються вироби недовго. Тому вам вистачить трохи часу перед приходом гостей. У складі є перець, який дасть потрібну гостроту. Текстура печива м'яка, а зовні - хрустка скоринка.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Вершкове масло - 50 грам (холодну)
- Пармезан - 100 грам (тертий)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 мілілітрів (розтоплене)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
У глибокій мисці змішайте борошно, перець, сіль і розпушувач. Потім додайте холодної масло. Перетріть і зробіть гірку. В центр влейте молоко.
Замішуйте тісто, додаючи сир. Заважайте тісто до єдиної консистенції.
Потім розкачати його в пласт. Виріжте з нього печиво невеликої форми. Викладіть вироби на змащене маслом деко. Також їм промажьте випічку.
Випікайте печиво 13 хвилин в духовці при 200 градусах. Далі остудіть його, а перед подачею додайте сіль і перець зверху. Приємною дегустації!