Рецепт Пасха гарбузово-ванільна фото

Пасха гарбузово-ванільна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Гарбуз
Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Солодке, Десерти

Хочу поділиться з вами рецептом корисного святкового ласощів - паскою з гарбузовим і ванільними шарами. Виглядає вона дуже ефектно і яскраво, а які у неї смак і аромат! ..

Отже, розповідаю, як приготувати паску гарбузово-ванільну з родзинками і імбирним порошком. Нічого складного в рецепті немає, знадобиться звичайна формочка для паски, шматок марлі чистою і гарний настрій! Сирну масу я ділю на дві частини, в одну додаю ванільний цукор або екстракт, а в іншу - варену або печену гарбуз і імбирний порошок. Шари чергую. У підсумку виходить симпатична смугаста паска! хай щастить!

  • Ізюм - 30 грам (світлий)
  • Цукор - 20 грам (ванільний )
  • Збиті вершки - 100 грам (або вершкове масло)
  • Гарбузове пюре - 5 Ст. Ложок
  • Імбир - 0, 5 чайних ложки (порошок)
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Сир - 350 грам
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, формочку, марлю. Приступимо!
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 2
2. Очищену від шкірки і насіння гарбуз потрібно відварити до м'якості в невеликій кількості води. Слідувати, щоб рідина вся випарувалася.
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 3
3. У чашу подрібнювача складіть сир, цукор, вершки або масло. Якщо вершки хороші і жирні, вони легко збиваються і перетворюються в повітряну масу. Якщо ви не впевнені, то покладіть шматочок вершкового масла кімнатної температури. Увімкніть машинку на кілька хвилин, подрібнюйте, поки маса не стане однорідною.
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 4
4. Відкладіть половину сирної маси в тарілочку, додайте розпарені родзинки і ванільний цукор, перемішайте.
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 5
5. До другої половини сирної маси додайте готову гарбуз, імбир.
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 6
6. Подрібніть до утворення однорідної гарбузово-сирної маси.
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 7
7. Форму застеліть чистою вологою марлею в два шари. Поставте її в тарілочку, де буде накопичуватися рідина. Наповніть сирною масою, чергуючи ванільний і гарбузовий шари. Накрийте кінцями марлі.
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 8
8. Зверху поставте блюдце, на нього встановіть гніт, це може бути чашка з водою або банку. Надішліть в такому вигляді паску в холодильник на 11-12 годин. Рідина періодично зливайте.
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 9
9. Через 12 годин переверніть паску на тарілку, обережно зніміть формочку і марлю. Великдень готова!
великдень гарбузово-ванільна - фото крок 10
10. Ось така яскрава і святкова вийшла паска! пробуйте!

Схожі рецепти