Ванільна паска з печивом
(покроковий рецепт з фото)
Ця паска на вигляд звичайнісінька, але на смак вона неймовірно яскрава! А всьому виною ванільне печиво, яке дає цей солодкий смак і казковий аромат! Спробуйте приготувати за моїм рецептом.
Отже, Зараз я розповім вам, як приготувати солодку ванільну паску з печивом. Тут смак паски визначає ваш вибір печива, воно відмінно "чутно" в готовому продукті. Мій вибір - ванільне! Ароматне і солодке печиво мені дуже подобається. А в сирної паски з родзинками воно гармонійно і ніжно вписується. На вигляд паску назвати яскравою можна, вона молочного кольору з вкрапленнями, але смак дивовижний. Пробуйте!
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Ванільне печиво - 100 грам
- Збиті вершки - 75 грам
- Цукор або пудра - 100 грам
- Ізюм світлий - 50-80 грам
- Ванільний цукор - За смаком (або екстракт)

1. Підготуйте продукти, приступимо! Вершкове масло дістаньте з холодильника за 20-30 хвилин до початку готування, нехай постоїть в теплі.

2. У чашу комбайна складіть сир, збиті вершки, вершкове масло кімнатної температури, цукор і ванільний цукор. Увімкніть машинку на кілька хвилин, щоб маса стала однорідною.

3. Подрібніть в крихту печиво. Ізюм залийте окропом на пару хвилин, щоб він розпарився.

4. З'єднайте сирну масу з родзинками і печивом.

5. Ретельно перемішайте.

6. Форму застеліть марлею, переверніть і поставте в глибоку тарілку. Наповніть сирною масою, злегка утрамбовуючи.

7. Накрийте форму марлею, поставте блюдце і гніт. Приберіть в холодильник на 6-7 годин.

8. Обережно переверніть паску на тарілку, зніміть спочатку формочку, потім марлю.

9. Зі святом!