Рецепт Пасха ванільна фото

Пасха ванільна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Ваніль
Вагітним і годуючим
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Смачна і проста паска ванільна прикрасить ваш стіл. Зробити її не складе ніяких труднощів. Для паски ванільною потрібно взяти хороший жирний сир, я зазвичай купую його на базарі у своїй молочниці.

Опис приготування:

Дуже оригінальний рецепт паски ванільною я запозичила у подруги і дуже вам його рекомендую. Може він вам здасться занадто багатим на яйця, але в паску не прийнято скупитися. Поки йде пост віруючі запасаються необхідними продуктами для святкового столу, адже він повинен бути красивим і смачним. Замість ваніліну можете додати терту цедру одного лимона. Успіхів і приємного апетиту!

  • Сир - 1 кілограм
  • Яйце - 10 штук
  • Ізюм - 250 грам
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Мармелад - 100 грам (для прикраси)
великдень ванільна - фото крок 1
Ізюм замочити в теплій воді, а сир розтерти виделкою або через сито.
великдень ванільна - фото крок 2
До сиру з цукром додайте яйця, родзинки і ванілін. Все змішайте міксером до однорідної маси. Залишити на 2-3 години в теплому місці.
великдень ванільна - фото крок 3
Масу перекласти у форму і запекти в розігрітій до 220 градусів духовці протягом півгодини.
великдень ванільна - фото крок 4
Великдень прикрасити мармеладом. Смачного!

Схожі рецепти