Пасха ванільна
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і проста паска ванільна прикрасить ваш стіл. Зробити її не складе ніяких труднощів. Для паски ванільною потрібно взяти хороший жирний сир, я зазвичай купую його на базарі у своїй молочниці.
Дуже оригінальний рецепт паски ванільною я запозичила у подруги і дуже вам його рекомендую. Може він вам здасться занадто багатим на яйця, але в паску не прийнято скупитися. Поки йде пост віруючі запасаються необхідними продуктами для святкового столу, адже він повинен бути красивим і смачним. Замість ваніліну можете додати терту цедру одного лимона. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир - 1 кілограм
- Яйце - 10 штук
- Ізюм - 250 грам
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Склянка
- Мармелад - 100 грам (для прикраси)
Ізюм замочити в теплій воді, а сир розтерти виделкою або через сито.
До сиру з цукром додайте яйця, родзинки і ванілін. Все змішайте міксером до однорідної маси. Залишити на 2-3 години в теплому місці.
Масу перекласти у форму і запекти в розігрітій до 220 градусів духовці протягом півгодини.
Великдень прикрасити мармеладом. Смачного!