Рецепт Гарбузово-кавовий пиріг фото

Гарбузово-кавовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Овочі , Гарбуз
Пісні страви
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 18
Час приготування: 55 хв.

Рецепт приготування пирога з гарбузовим пюре, ваніллю, спеціями, волоськими горіхами і цукровою глазур'ю.

Опис приготування:

Поєднання терпкого кавового аромату і солодкого присмаку гарбуза - ідеальне осіннє поєднання.

  • Води - 1/3 склянки
  • Банку (450 г) гарбузового пюре - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванільного екстракту - 1 Ст. Ложка
  • Спецій для гарбузового пирога - 2 чайних ложки
  • Коробка (540 г) борошна для пирога - 1 штука
  • Соди - 1 Чайна ложка
  • Пшеничного борошна - 1/2 склянки
  • Топленого вершкового масла - 4 Ст. Ложки
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
гарбузово-кавовий пиріг - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 175 градусів. У великій мисці змішати воду, гарбузове пюре, яйця, 1 столову ложку ванільного екстракту і спеції для гарбузового пирога.
гарбузово-кавовий пиріг - фото крок 2
2. Додати борошно з коробки і перемішати до однорідності. Змастити форму для пирога маслом і вилити в неї приготоване тісто.
гарбузово-кавовий пиріг - фото крок 3
3. У невеликій мисці змішати 1/2 чашки коричневого сахара, 1/2 чашки пшеничного борошна, подрібнені горіхи і розтоплене вершкове масло.
гарбузово-кавовий пиріг - фото крок 4
4. Посипати отриманою сумішшю верхівку пирога. Випікати пиріг 25-30 хвилин, поки зубочистка, вставлена ​​в центр, не буде виходити чистою.
гарбузово-кавовий пиріг - фото крок 5
5. Щоб приготувати глазур, змішати залишилися 1/2 чашки коричневого сахара, цукровий пісок, 1 чайну ложку ванільного екстракту і жирні вершки в каструлі, довести до кипіння. Зняти з вогню і перемішати, поки весь цукор не розчиниться.
гарбузово-кавовий пиріг - фото крок 6
6. Коли пиріг буде готовий, наколоти його за допомогою зубочистки. Залити глазур'ю пиріг, щоб покрити всю поверхню. Подавати пиріг теплим або кімнатної температури.

Схожі рецепти