Рецепт Гарбузово-морквяний пиріг фото

Гарбузово-морквяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Морква, Гарбуз
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Солодкий пиріг з соковитими овочами. Як вам така ідея? Чудова домашня випічка до чаю, якщо у вас знайдеться шматочок гарбуза і моркву. Дітворі пиріг припаде до смаку. Пригощайтеся!

Пиріг можна спекти в мультиварці або духовці. У духовці випікайте при температурі 180 градусів не менше 1 годину. Далі перевіряйте готовність пирога дерев'яної шпажкою. Але хочу попередити, що через наявність овочів, пиріг залишається досить вологим. Як приготувати гарбузово-морквяний пиріг дивіться в покроковому рецепті.

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Гарбуз - 200 грам (очищена)
  • Морква - 1 штука (середня)
  • Розпушувач - 10 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
  • Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
гарбузово-морквяний пиріг - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Гарбуз і моркву очистіть, помийте і обсушіть.
гарбузово-морквяний пиріг - фото крок 2
Овочі подрібнити блендером, але не в пюре.
гарбузово-морквяний пиріг - фото крок 3
Масло кімнатної температури збийте з цукром, по одному вбийте яйця. Потім додайте сметану.
гарбузово-морквяний пиріг - фото крок 4
Борошно просійте з розпушувачем і введіть в тісто.
гарбузово-морквяний пиріг - фото крок 5
В останню чергу додайте овочі. Викладіть тісто в чашу мультиварки і випікайте на режимі "випічка" від 1 годин 1 годину 20 хвилин. Залежить від потужності мультиварки. Пиріг трохи вологий, це нормально.
гарбузово-морквяний пиріг - фото крок 6
Залиште пиріг в частіше до повного охолодження, потім акуратно дістаньте на блюдо. Посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.
гарбузово-морквяний пиріг - фото крок 7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти