Рецепт Гарбузово-картопляні оладки з вареними яйцями фото

Гарбузово-картопляні оладки з вареними яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Картопля , Гарбуз
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Оладки , Солоне
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Гарбуз - це моє кохання! обожнюю все, що з нею пов'язано. Скажу відверто, даний рецепт - один з найулюбленіших. Результат перевершує всі очікування!

Опис приготування:

Завдяки вареному яйцю в складі тесту для оладок, вони виходять неймовірно ніжними, пишними і повітряними. Шалений смачні оладки для сніданку, полудня або перекусу. Приготуйте це блюдо для своїх домочадців і запевняю вас, всі будуть просити добавки!

  • Картопля - 350 грам
  • Гарбуз - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - 1 пучок
  • Перець мелений - За смаком
гарбузово-картопляні оладки з вареними яйцями - фото крок 1
Підготуйте всі продукти для приготування страви.
гарбузово-картопляні оладки з вареними яйцями - фото крок 2
На дрібній тертці натріть картоплю.
гарбузово-картопляні оладки з вареними яйцями - фото крок 3
Гарбуз відваріть або запечіть, розімніть м'якоть до однорідного стану. Тим часом відваріть яйце круто.
гарбузово-картопляні оладки з вареними яйцями - фото крок 4
Змішайте всі подрібнені інгредієнти, додайте нарізаний кріп, а також терте на дрібній тертці яйце. Приправити сіллю і poperčite.
гарбузово-картопляні оладки з вареними яйцями - фото крок 5
Столовою ложкою викладайте тісто, смажте оладки до рум'яної скоринки з обох сторін. Зайвий жир приберіть паперовою серветкою. Смачного!

Схожі рецепти