Гарбузово-картопляні оладки з вареними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз - це моє кохання! обожнюю все, що з нею пов'язано. Скажу відверто, даний рецепт - один з найулюбленіших. Результат перевершує всі очікування!
Завдяки вареному яйцю в складі тесту для оладок, вони виходять неймовірно ніжними, пишними і повітряними. Шалений смачні оладки для сніданку, полудня або перекусу. Приготуйте це блюдо для своїх домочадців і запевняю вас, всі будуть просити добавки!
- Картопля - 350 грам
- Гарбуз - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Кріп - 1 пучок
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі продукти для приготування страви.
На дрібній тертці натріть картоплю.
Гарбуз відваріть або запечіть, розімніть м'якоть до однорідного стану. Тим часом відваріть яйце круто.
Змішайте всі подрібнені інгредієнти, додайте нарізаний кріп, а також терте на дрібній тертці яйце. Приправити сіллю і poperčite.
Столовою ложкою викладайте тісто, смажте оладки до рум'яної скоринки з обох сторін. Зайвий жир приберіть паперовою серветкою. Смачного!