Пасха з вареними жовтками
(покроковий рецепт з фото)
Легко і просто зробити пасху з вареними жовтками. Приготуйте марлю і красиві формочки для паски. Я брала звичайний пластиковий горщик для квітів. Ще вам знадобиться хороший смачний сир!
Великдень з вареними жовтками виходить надзвичайно смачною. Варені жовтки на смак не відчуваються, але вони надають пасці м'якість і ніжність. Можна сказати, що паска тане в роті. Не забудьте, коли будете ставити паску з вантажем в холодильник, помістити форму в ємність, куди буде стікати зайва рідина. Великдень повинна добре схопитися. Якщо потримайте її в холодильнику недостатнє час, то паска може розвалитися. Успіхів і приємного апетиту!
- Сир 9% - 500 грам
- Жовтки варені - 5 штук
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Згущене молоко - 150 грам
Жовтки і сир протерти через сито.
Цукор розтерти з маслом і змішати з сиром. Додати згущене молоко. Масу добре вимішати.
У форму покласти марлю в кілька шарів, в неї викласти сирну масу. Зверху закрити марлею, покласти вантаж і залишити в холодильнику на добу.
Великдень прикрасити. Смачного!