Рецепт Пасха з вареними жовтками фото

Пасха з вареними жовтками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Святковий обід
Десерти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Легко і просто зробити пасху з вареними жовтками. Приготуйте марлю і красиві формочки для паски. Я брала звичайний пластиковий горщик для квітів. Ще вам знадобиться хороший смачний сир!

Опис приготування:

Великдень з вареними жовтками виходить надзвичайно смачною. Варені жовтки на смак не відчуваються, але вони надають пасці м'якість і ніжність. Можна сказати, що паска тане в роті. Не забудьте, коли будете ставити паску з вантажем в холодильник, помістити форму в ємність, куди буде стікати зайва рідина. Великдень повинна добре схопитися. Якщо потримайте її в холодильнику недостатнє час, то паска може розвалитися. Успіхів і приємного апетиту!

  • Сир 9% - 500 грам
  • Жовтки варені - 5 штук
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Згущене молоко - 150 грам
великдень з вареними жовтками - фото крок 1
Жовтки і сир протерти через сито.
великдень з вареними жовтками - фото крок 2
Цукор розтерти з маслом і змішати з сиром. Додати згущене молоко. Масу добре вимішати.
великдень з вареними жовтками - фото крок 3
У форму покласти марлю в кілька шарів, в неї викласти сирну масу. Зверху закрити марлею, покласти вантаж і залишити в холодильнику на добу.
великдень з вареними жовтками - фото крок 4
Великдень прикрасити. Смачного!

Схожі рецепти