М'ясний рулет з вареними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Перевірений рецепт приготування м'ясного рулету з вареними яйцями. Цей рулет - ідеальний варіант закуски на будь-яке свято. Його також можна подавати на обід (як другу страву) в звичайний день.
Хочете приготувати м'ясну страву, але відбивні і котлети вже набридли? У такому випадку цей рецепт приготування м'ясного рулету з вареними яйцями прийде вам на допомогу. Оригінальна смачна страва готується швидко і легко. А ще воно красиво виглядає на святковому столі. Здивуйте свою сім'ю, приготуйте цей апетитний м'ясний рулет. А як приготувати м'ясний рулет з вареними яйцями, ви дізнаєтеся прямо зараз.
- Фарш - 600-800 грам
- Яйця - 3 штуки
- Твердий сир - 20-30 грам
- Моцарелла - 100 грам (будь-який м'який сир)
- Цибуля - 1 штука (середній)
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1 штука (гілочка)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Листя шпинату - 200-300 грам
Ретельно промиваємо листя шпинату, після чого кидаємо їх в киплячу підсолену воду. Варимо до тих пір, поки листя не стануть м'якими і не поміняють колір на темно-зелений (це приблизно хвилин 7).
Поки шпинат готується, зробимо основу для рулету: змішаємо 1 яйце, фарш, тертий на дрібній тертці сир (замість сиру можна використовувати хліб), цибуля, часник, петрушку, сіль, спеції. Цибуля, часник і петрушку я перекрутив через м'ясорубку, але можна їх і нарізати або подрібнити за допомогою блендера.
Зваримо залишилися два яйця круто, а потім разрежем їх уздовж.
Мій рулет буде десь 20-25 см., значить - відрізаємо аркуш паперу для випічки довжиною 40-45 см. Покладіть папір на деко, викладіть фарш, розрівнявши його в прямокутний пласт. Але якщо у вас є форма для хліба, то зробіть рулет в ній. Менше роботи і акуратний вигляд рулету вам забезпечені.
Посередині м'ясного пласта викладіть частина шпинату і варені яйця.
На яйця зверху викладіть решту шпинату і шматочки сиру моцарелла.
Далі формуємо рулет і скручуємо краю паперу, як у цукерки. Ставимо м'ясний рулет в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Через 20 хвилин зніміть папір з рулету і поставте його ще пекти на хвилин 15, щоб на рулеті утворилася смачна рум'яна кірочка.