М'ясний рулет з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Я давно заглядалася на рецепт м'ясного рулету з яйцями, такий він красивий і незвичайний! Дуже смачний рулет допоможе вам в "утилізації" решти яєць після Пасхи
Дуже простий рецепт апетитного м'ясного рулету, який подобається дітям і дорослим! Якщо котлети вже набридли, спробуйте зробити це блюдо! Рулет відрізняється дуже ніжним смаком, відсутністю міцної скоринки. Рецепт підходить для всієї родини. Рулет можна приготувати на пару або запекти в духовці. У кого є мультиварка, також можна приготувати і в ній.
- Свинячий фарш - 1 кілограм
- Яйце - 3 штуки (варене)
- Яйце - 1 штука (сире)
- Цибуля - 2 штуки
- Кокосова стружка - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Паприка мелена - 3/4 чайних ложки
- Орегано - 3/4 чайних ложки
- Гірчиця порошок - 1/4 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Нагрійте 2 ст. Ложки оливкової олії на сковороді. Додайте подрібнену цибулю, приправлений сіллю. Гасіть його протягом 20 хвилин до м'якості і золотистого.
2. Змішайте готовий цибулю з фаршем, сирим яйцем, кокосовою стружкою, томатною пастою. Приправте фарш паприкою, орегано, гірчицею, сіллю і перцем.
3. Перемішайте фарш ретельно руками.
4. Розділіть фарш на 2 частини. На першу частину викладіть варені яйця.
5. Накрийте яйця другою половиною фаршу.
6. Випікайте рулет в розігрітій до 200 градусів духовці протягом години.