Рецепт М'ясний рулет з яйцями фото

М'ясний рулет з яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Я давно заглядалася на рецепт м'ясного рулету з яйцями, такий він красивий і незвичайний! Дуже смачний рулет допоможе вам в"утилізації" решти яєць після Пасхи

Опис приготування:

Дуже простий рецепт апетитного м'ясного рулету, який подобається дітям і дорослим! Якщо котлети вже набридли, спробуйте зробити це блюдо! Рулет відрізняється дуже ніжним смаком, відсутністю міцної скоринки. Рецепт підходить для всієї родини. Рулет можна приготувати на пару або запекти в духовці. У кого є мультиварка, також можна приготувати і в ній.


  • Свинячий фарш - 1 кілограм
  • Яйце - 3 штуки (варене)
  • Яйце - 1 штука (сире)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Кокосова стружка - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Паприка мелена - 3/4 чайних ложки
  • Орегано - 3/4 чайних ложки
  • Гірчиця порошок - 1/4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясний рулет з яйцями - фото крок 1
1. Нагрійте 2 ст. Ложки оливкової олії на сковороді. Додайте подрібнену цибулю, приправлений сіллю. Гасіть його протягом 20 хвилин до м'якості і золотистого.
м'ясний рулет з яйцями - фото крок 2
2. Змішайте готовий цибулю з фаршем, сирим яйцем, кокосовою стружкою, томатною пастою. Приправте фарш паприкою, орегано, гірчицею, сіллю і перцем.
м'ясний рулет з яйцями - фото крок 3
3. Перемішайте фарш ретельно руками.
м'ясний рулет з яйцями - фото крок 4
4. Розділіть фарш на 2 частини. На першу частину викладіть варені яйця.
м'ясний рулет з яйцями - фото крок 5
5. Накрийте яйця другою половиною фаршу.
м'ясний рулет з яйцями - фото крок 6
6. Випікайте рулет в розігрітій до 200 градусів духовці протягом години.

Схожі рецепти