М'ясний рулет з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Таке цікаве блюдо, як м'ясний рулет з перепелиними яйцями в домашніх умовах готується набагато простіше, ніж може здатися. Порадуйте рідних і улюблених вишуканим французьким вечерею!
Думаю, ви погодитеся, що французи знають толк в естетичної складової своїх страв. Адже по суті, всі інгредієнти прості і доступні, взагалі кожна людина подужає цей простий рецепт м'ясного рулету з перепелиними яйцями, і навіть, я думаю, знайде чим його доповнити! Ну а в іншому ж про цей рецепт приготування м'ясного рулету з перепелиними яйцями і сказати нічого, він ідеальний! Спробуйте обов'язково!
- Фарш яловичий - 1 кілограм
- Яєчні білки - 2 штуки
- Яйця перепелині - 18 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кнопка - 2 штуки(2 шматочка)
- Петрушка - 1 штука(1 пучок)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Отже, фарш розморозимо, солимо і перчимо. Яєчні білки збиваємо і додамо до фаршу. Змішаємо.
2. Цибулю і моркву обсмажити до золотистого на рослинній олії.
3. Тепер до фаршу додамо зажарку зі сковороди і подрібнену зелень. Перемішаємо.
4. З фаршу формуємо ковбаску, викладаємо її на деко з пекарської папером, і залишимо в холодильнику постояти. Яйця відварюємо, очищаємо від шкарлупок, і тепер трамбуємо в рулет. Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах в духовці.
5. І ось така краса в розрізі у нас виходить! Смачного!