Бутерброд з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброд з перепелиними яйцями сподобаються до смаку всім, їх можна зробити з шинкою, м'ясом, рибою, різними овочами. Кожен раз можна експериментувати, подаючи до столу нову варіацію перекусу.
Готувати сьогодні будемо бутерброд з перепелиними яйцями і сьомгою, при бажанні можна взяти іншу рибку або м'ясний делікатес. Саме такі яйця відмінно підходять для закусок. Подавайте бутерброди на святковий або повсякденний стіл, вони гарні в доповненні чаю або кави.
- Кнопка - 3 скибочки
- Перепелині яйця - 3 штуки
- Помідори черрі - 2-3 штук
- Плавлений сир - 50 грам
- Кріп - 5 грам
- Сьомга - 80-100 грам
Підготуйте всі продукти за списком.
Скибочки батона змастіть найсмачнішим плавленим сиром.
Кріп сполосніть і наріжте дрібно, посипте на батон. Помідори черрі сполосніть, розріжте навпіл і покладіть на кожну скибочку батона.
Перепелині яйця відваріть 10 хвилин у воді, потім ostudite і чистий, розріжте навпіл і перекладіть на бутерброди.
Додайте на кожну скибочку батона червону рибу.
Шикарні бутерброди подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!