Рецепт Бутерброд з перепелиними яйцями фото

Бутерброд з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Перепелині яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Бутерброд з перепелиними яйцями сподобаються до смаку всім, їх можна зробити з шинкою, м'ясом, рибою, різними овочами. Кожен раз можна експериментувати, подаючи до столу нову варіацію перекусу.

Опис приготування:

Готувати сьогодні будемо бутерброд з перепелиними яйцями і сьомгою, при бажанні можна взяти іншу рибку або м'ясний делікатес. Саме такі яйця відмінно підходять для закусок. Подавайте бутерброди на святковий або повсякденний стіл, вони гарні в доповненні чаю або кави.

  • Кнопка - 3 скибочки
  • Перепелині яйця - 3 штуки
  • Помідори черрі - 2-3 штук
  • Плавлений сир - 50 грам
  • Кріп - 5 грам
  • Сьомга - 80-100 грам
бутерброд з перепелиними яйцями - фото крок 1
Підготуйте всі продукти за списком.
бутерброд з перепелиними яйцями - фото крок 2
Скибочки батона змастіть найсмачнішим плавленим сиром.
бутерброд з перепелиними яйцями - фото крок 3
Кріп сполосніть і наріжте дрібно, посипте на батон. Помідори черрі сполосніть, розріжте навпіл і покладіть на кожну скибочку батона.
бутерброд з перепелиними яйцями - фото крок 4
Перепелині яйця відваріть 10 хвилин у воді, потім ostudite і чистий, розріжте навпіл і перекладіть на бутерброди.
бутерброд з перепелиними яйцями - фото крок 5
Додайте на кожну скибочку батона червону рибу.
бутерброд з перепелиними яйцями - фото крок 6
Шикарні бутерброди подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти