М'ясні кекси з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Цю закуску воістину можна назвати чоловічий! Але зізнаюся чесно, я теж із задоволенням з'їла один кекс. Це дуже ситно і смачно! Багато м'яса, сир і перепелине яйце. Якщо Ви не на дієті, угощайтесь!
У фарш можна додати абсолютно будь-які спеції до м'яса і якщо любите - трохи гострого перцю. Такі кекси без сумніву можуть прикрасити і святковий стіл! Як приготувати м'ясні кекси з перепелиними яйцями дивіться в покроковому рецепті.
- Фарш м'ясний - 250-300 грам
- Бекон - 100-150 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Яйце перепелине - 6 штук
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Перепелині яйця варіть протягом 5 хвилин в киплячій воді. Остудіть і очистіть.
У фарш додайте яйце, посоліть і за бажанням додайте улюблені спеції.
Сир натріть на крупній тертці.
У форму для кексів у вигляді кільця викладіть бекон.
Потім на 1/3 висоти кексу викладіть фарш і в середину вставте яйце.
Викладіть на яйця залишився фарш. За бажанням змастіть невеликою кількістю майонезу (можна без нього) і присипте тертим сиром.
Запікайте кекси в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.
Можна відразу подавати до столу! Смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Смачного!