Рецепт Крокети з індички з перепелиними яйцями фото

Крокети з індички з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви з начинкою , Kroketи
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 30 хв.

Вільна варіація на тему яєць по-шотландськи. Соковитий дієтичний фарш з філе індички з зеленню. Гострий перчик і сир роблять смак крокетов насиченим і гармонійним. Спробуйте!

Опис приготування:

Приготуйте такі крокети в якості гарячої закуски на святковий стіл, зробивши їх меншого розміру і начинивши половинками перепелиних яєць. Ця закуска дуже смачна в поєднанні з гострими соусами. Крокети можна заздалегідь обсмажити у фритюрі і пізніше просто поставити в духовку на кілька хвилин.

  • Філе індички - 400 грам
  • Селера листова - 1/2 пучка
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Чорний перець - За смаком
  • Яйця перепелині - 6 штук
  • Сир напівтвердий - 6 скибочок
  • Перець гострий - 1 штука
  • Борошно рисове - 2-3 Ст. Ложок (для панірування)
  • Масло рослинне - За смаком (для обжарки)
крокети з індички з перепелиними яйцями - фото крок 1
У м'ясорубці або блендері подрібніть філе індички з цибулею, часником, зеленню і замоченою в вершках булкою. Додайте сире яйце, сіль і перець за смаком. Добре вимішайте фарш.
крокети з індички з перепелиними яйцями - фото крок 2
Перепелині яйця зваріть і очистіть. Наріжте гострий перець кільцями і надіньте на яйця. Потім оберніть їх смужками сиру. Вологими руками сформуйте з фаршу круглі крокети, помістивши всередину підготовлені перепелині яйця.
крокети з індички з перепелиними яйцями - фото крок 3
Запаніруйте крокети в рисовому борошні - вона майже не горить при обсмажуванні і дуже зручна для роботи з фритюрі. Обсмажте крокети у фритюрі до рум'яної скоринки, пару раз перевернув.
крокети з індички з перепелиними яйцями - фото крок 4
Викладіть крокети на серветки для видалення надлишків олії. Потім помістіть в духовку і прогрійте при 200 градусах протягом 5-7 хвилин, щоб крокети повністю приготувалися зсередини.
крокети з індички з перепелиними яйцями - фото крок 5
Подавайте крокети в якості гарячої закуски зі свіжими овочами або просто з улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти