Рецепт Картопля, фарширована перепелиними яйцями фото

Картопля, фарширована перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

З мінімальними витратами можна приготувати дуже смачну страву з картоплі. Мені дуже подобається рецепт, як приготувати картоплю, фаршировану перепелиними яйцями. Він чудово підходить для вечері.

Картопля краще взяти молодий, так як старий розвариться і розвалиться. Мені подобається з спецій використовувати чорний перець, але ви сміливо додавайте улюблені травички. Пробувала додавати трохи часнику - виходить дуже ароматно і смачно. Експериментуйте і насолоджуйтеся!

  • Картопля - 5 штук
  • Яйця перепелині - 10 штук
  • Твердий сир - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
картопля, фарширована перепелиними яйцями - фото крок 1
1. Відваріть картоплю в підсоленій воді. Якщо він молодий, шкірку можна не очищати.
картопля, фарширована перепелиними яйцями - фото крок 2
2. Розріжте відварну картоплю на 2 половини і зріжте низ у кожної половинки. Ложкою зробіть поглиблення.
картопля, фарширована перепелиними яйцями - фото крок 3
3. Змастіть форму рослинним маслом. Викладіть підготовлену картоплю.
картопля, фарширована перепелиними яйцями - фото крок 4
4. У кожну лунку розбийте по яйцю, посоліть його і поперчіть.
картопля, фарширована перепелиними яйцями - фото крок 5
5. Сир натріть на великій тертці і викладіть зверху на кожен шматочок картоплі з яйцем.
картопля, фарширована перепелиними яйцями - фото крок 6
6. Випікайте в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею прикрасьте зеленню.

Схожі рецепти