Картопля, фарширована перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
З мінімальними витратами можна приготувати дуже смачну страву з картоплі. Мені дуже подобається рецепт, як приготувати картоплю, фаршировану перепелиними яйцями. Він чудово підходить для вечері.
Картопля краще взяти молодий, так як старий розвариться і розвалиться. Мені подобається з спецій використовувати чорний перець, але ви сміливо додавайте улюблені травички. Пробувала додавати трохи часнику - виходить дуже ароматно і смачно. Експериментуйте і насолоджуйтеся!
- Картопля - 5 штук
- Яйця перепелині - 10 штук
- Твердий сир - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Відваріть картоплю в підсоленій воді. Якщо він молодий, шкірку можна не очищати.
2. Розріжте відварну картоплю на 2 половини і зріжте низ у кожної половинки. Ложкою зробіть поглиблення.
3. Змастіть форму рослинним маслом. Викладіть підготовлену картоплю.
4. У кожну лунку розбийте по яйцю, посоліть його і поперчіть.
5. Сир натріть на великій тертці і викладіть зверху на кожен шматочок картоплі з яйцем.
6. Випікайте в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею прикрасьте зеленню.