М'ясний хлібець з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний хліб - їжа для справжніх чоловіків! соковита, ситна, смачна, а готується просто. Тому обов'язково побалуйте свого обранця блюдом за рецептом, як приготувати м'ясний хлібець з яйцями.
Якщо у вас немає блендера - не страшно. Місіть фарш руками, просто у хлібця вийде інша структура. Не лякайтесь, якщо він зменшиться в розмірах під час охолодження, так і має бути.
- Фарш м'ясний - 1 кілограм
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 180 мілілітрів
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Приправи - За смаком
1. Фарш викладіть в чашу блендера. Видавіть до нього часник.
2. Додайте сіль, перець, приправи (я брала кориандр, паприка). Влийте молоко і манну крупу, включите блендер, щоб все перемішалося.
3. Форму для випічки застеліть розрізаним рукавом для запікання, викладіть половину фаршу.
4. Заздалегідь відваріть яйця. Викладіть їх на фарш і закрийте другою частиною м'ясної маси, добре розрівняйте верх.
5. Накрийте форму фольгою, поставте на деко і відправте в духовку на 45 хвилин. Температура повинна бути 190-200 градусів.
6. Дістаньте хлібець, зніміть фольгу. Змастіть верх майонезом і відправте в духовку на 10-15 хвилин для гарної скоринки.
7. Коли м'ясний хлібець охолоне через 2 годину, його можна виймати з форми і подавати на стіл.