Рецепт Домашній часниковий хлібець фото

Домашній часниковий хлібець
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Часник
Дієтичне харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок

Грінки або бутерброди, сендвічі або канапе. А спробуйте ось такий смачний хлібець за моїм рецептом! Їжте його відразу після приготування, запевняю, байдужих не залишиться.

Можете приготувати часниковий хліб до сніданку, якщо не збираєтеся йти на роботу або на побачення, а також в якості закуски на святковий стіл або подайте до супу. Можете використовувати повітряний французький багет або звичайний батон, хліб. Їжте хлібець гарячим, так він духмяний і смачний.

  • Французький хліб - 1 штука
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
домашній часниковий хлібець - фото крок 1
1. Промийте і наріжте петрушку, почистіть і подрібніть часник. Додайте в миску петрушку, 4 столові ложки м'якого вершкового масла, часник, оливкова олія і сіль за смаком.
домашній часниковий хлібець - фото крок 2
2. Ретельно перемішайте.
домашній часниковий хлібець - фото крок 3
3. Разрежьте буханку пополам, а потім кожну частину ще вздовж. Намажте часниковою сумішшю нарізаний хліб. Викладіть хліб на деко.
домашній часниковий хлібець - фото крок 4
4. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 10-15 хвилин, поки хліб не стане золотисто-коричневого кольору.
домашній часниковий хлібець - фото крок 5
5. Розріжте хліб шматочками і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти