Домашній часниковий хлібець
(покроковий рецепт з фото)
Грінки або бутерброди, сендвічі або канапе. А спробуйте ось такий смачний хлібець за моїм рецептом! Їжте його відразу після приготування, запевняю, байдужих не залишиться.
Можете приготувати часниковий хліб до сніданку, якщо не збираєтеся йти на роботу або на побачення, а також в якості закуски на святковий стіл або подайте до супу. Можете використовувати повітряний французький багет або звичайний батон, хліб. Їжте хлібець гарячим, так він духмяний і смачний.
- Французький хліб - 1 штука
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
1. Промийте і наріжте петрушку, почистіть і подрібніть часник. Додайте в миску петрушку, 4 столові ложки м'якого вершкового масла, часник, оливкова олія і сіль за смаком.
2. Ретельно перемішайте.
3. Разрежьте буханку пополам, а потім кожну частину ще вздовж. Намажте часниковою сумішшю нарізаний хліб. Викладіть хліб на деко.
4. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 10-15 хвилин, поки хліб не стане золотисто-коричневого кольору.
5. Розріжте хліб шматочками і подавайте до столу. Смачного!