Домашній часниковий хлібець
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 25 хв.
Грінки або бутерброди, сендвічі або канапе. А спробуйте ось такий смачний хлібець за моїм рецептом! Їжте його відразу після приготування, запевняю, байдужих не залишиться.
Опис приготування:
Можете приготувати часниковий хліб до сніданку, якщо не збираєтеся йти на роботу або на побачення, а також в якості закуски на святковий стіл або подайте до супу. Можете використовувати повітряний французький багет або звичайний батон, хліб. Їжте хлібець гарячим, так він духмяний і смачний.
- Французький хліб - 1 штука
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
1. Промийте і наріжте петрушку, почистіть і подрібніть часник. Додайте в миску петрушку, 4 столові ложки м'якого вершкового масла, часник, оливкова олія і сіль за смаком.
2. Ретельно перемішайте.
3. Разрежьте буханку пополам, а потім кожну частину ще вздовж. Намажте часниковою сумішшю нарізаний хліб. Викладіть хліб на деко.
4. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 10-15 хвилин, поки хліб не стане золотисто-коричневого кольору.
5. Розріжте хліб шматочками і подавайте до столу. Смачного!