Рецепт М'ясний хлібець фото

М'ясний хлібець
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Такий хлібець або рулет стане прикрасою вашого столу. Зі звичайних продуктів можна приготувати ось таку смакоту. Рецепт, як приготувати м'ясний хлібець, допоможе вам впоратися з цим завданням.

Опис приготування:

У цьому рецепті м'ясний фарш змішують з пряною ковбасою, а якщо у вас такої немає, тоді замініть ковбасу фаршем і додайте копчену паприку або суміш інших спецій. Викладіть весь фарш у форму для хліба або кексу і запікайте в духовці. Якщо хочете зробити рум'яної скоринки, скористайтеся грилем або змастіть кетчупом, який при запіканні утворює красиву скориночку.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вустерширський соус - 2 чайних ложки
  • Кетчуп - 2/3 склянки
  • Фарш із яловичини - 600 грам
  • Пряна свиняча ковбаса - 330 грам
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Петрушка - 0, 5 пучка
м'ясний хлібець - фото крок 1
1. Наріжте дрібно цибулю, морква, селера, зелена цибуля і часник. Розтопити вершкове масло в сковороді, викладіть овочі і обсмажуйте близько 5 хвилин, потім накрийте сковороду кришкою і обсмажуйте ще 5 хвилин.
м'ясний хлібець - фото крок 2
2. Посоліть і поперчіть весь вміст, додайте вустершірскій соус, половину кетчупу, перемішайте, готуйте пару хвилин і приберіть сковороду з вогню.
м'ясний хлібець - фото крок 3
3. Викладіть у велику миску яловичий фарш, подрібнений ковбасу, остиглі овочі зі сковороди, додайте 2 яйця, панірувальні сухарі і петрушку.
м'ясний хлібець - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте всі вміст миски, краще скористайтеся руками.
м'ясний хлібець - фото крок 5
5. Викладіть отриману масу в форму для випічки хліба або кексу, розрівняйте.
м'ясний хлібець - фото крок 6
6. Змастіть верхівку залишилися кетчупом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.
м'ясний хлібець - фото крок 7
7. Готовий хлібець приберіть з духовки і залиште на 10-15 хвилин для охолодження.
м'ясний хлібець - фото крок 8
8. Акуратно викладіть хлібець з форми в тарілку, наріжте хлібець товстими скибочками і подавайте їх до столу.

Схожі рецепти