М'ясний хлібець
(покроковий рецепт з фото)
Такий хлібець або рулет стане прикрасою вашого столу. Зі звичайних продуктів можна приготувати ось таку смакоту. Рецепт, як приготувати м'ясний хлібець, допоможе вам впоратися з цим завданням.
У цьому рецепті м'ясний фарш змішують з пряною ковбасою, а якщо у вас такої немає, тоді замініть ковбасу фаршем і додайте копчену паприку або суміш інших спецій. Викладіть весь фарш у форму для хліба або кексу і запікайте в духовці. Якщо хочете зробити рум'яної скоринки, скористайтеся грилем або змастіть кетчупом, який при запіканні утворює красиву скориночку.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Вустерширський соус - 2 чайних ложки
- Кетчуп - 2/3 склянки
- Фарш із яловичини - 600 грам
- Пряна свиняча ковбаса - 330 грам
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Петрушка - 0, 5 пучка
1. Наріжте дрібно цибулю, морква, селера, зелена цибуля і часник. Розтопити вершкове масло в сковороді, викладіть овочі і обсмажуйте близько 5 хвилин, потім накрийте сковороду кришкою і обсмажуйте ще 5 хвилин.
2. Посоліть і поперчіть весь вміст, додайте вустершірскій соус, половину кетчупу, перемішайте, готуйте пару хвилин і приберіть сковороду з вогню.
3. Викладіть у велику миску яловичий фарш, подрібнений ковбасу, остиглі овочі зі сковороди, додайте 2 яйця, панірувальні сухарі і петрушку.
4. Ретельно перемішайте всі вміст миски, краще скористайтеся руками.
5. Викладіть отриману масу в форму для випічки хліба або кексу, розрівняйте.
6. Змастіть верхівку залишилися кетчупом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.
7. Готовий хлібець приберіть з духовки і залиште на 10-15 хвилин для охолодження.
8. Акуратно викладіть хлібець з форми в тарілку, наріжте хлібець товстими скибочками і подавайте їх до столу.