Рецепт Рулет з фаршу з яйцями фото

Рулет з фаршу з яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рулет з цілими вареними яйцями виглядає ефектно при розрізанні. Можна знайти різні його назви, але ж справа саме в смаку. Розповім про те, як приготувати рулет з фаршу з яйцями.

Опис приготування:

Всередину такого рулету кладу ще запечений перець, скибочки бекону і, звичайно ж, відварені яйця. Можна експериментувати з овочами: наприклад, використовувати огірки, томати, баклажани, кабачки, а також додати сир, шинку. Рулет можна запекти в духовці або приготувати в пароварці, мультиварці.

  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Свинячий фарш - 450 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Сир «Чеддер» - 50 грам
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Петрушка - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Вустерширський соус - 2 Ст. Ложки
  • Сушений орегано - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Копчена паприка - 1 Чайна ложка
  • Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
  • Сушений шавлія - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Бекон - 2 скибочки
  • Червоний перець - 1 штука
  • Кетчуп - 1/4 склянки
рулет з фаршу з яйцями - фото крок 1
1. Помийте, почистіть і наріжте поздовжніми часточками червоний перець, покладіть на деко шкіркою вгору і запікайте при середній температурі? поки перець не покриється пухирями і не обвуглиться, далі дістаньте його і покладіть в пластиковий пакет щоб остигав. Натріть на дрібній тертці сир. Почистіть і подрібніть цибулю з часником. Після охолодження перцю зніміть з нього шкірку. Додайте в більшу миску цибулю, часник, яловичий і свинячий фарш, панірувальні сухарі, сир, молоко, томатну пасту, 1 столову ложку меду, 1 столову ложку вустерширського соусу, сушений орегано, kopčenuû перець, ½ столової ложки гірчиці в зернах, сушений шавлія, сіль і чорний перець за смаком, vbeyte 1 сире яйце. Перемішайте всі інгредієнти і викладіть масу у формі прямокутника на харчову плівку, складену в декілька разів.
рулет з фаршу з яйцями - фото крок 2
2. Зваріть 3 яйця круто, очистіть їх. Покладіть на край прямокутника, а далі по черзі покладіть очищений запечений перець і бекон.
рулет з фаршу з яйцями - фото крок 3
3. Загорніть масу в рулет з боку яєць, щоб закрити їх і щоб не було порожнього простору між яйцями. Продовжуйте закручувати масу в рулет за допомогою харчової плівки, повинна вийти щільна м'ясна буханець. Викладіть рулет на піддон для запікання зі спеціальною сіткою всередині для стікання жиру. Поставте піддон в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку, готуйте протягом 30 хвилин. Тим часом приготуйте глазур, для цього змішайте в одній ємності 1 столову ложку меду, 1 чайну ложку вустерширського соусу, ½ чайної ложки гірчиці в зернах і кетчуп. Після закінчення 30 хвилин дістаньте рулет і полийте його глазур'ю, поставте рулет знову в духовку, запікайте ще 20-30 хвилин, періодично перевіряючи температуру градусником, як тільки температура рулету досягне 71 ступеня, рулет буде готовий.
рулет з фаршу з яйцями - фото крок 4
4. Дістаньте рулет з духовки і дайте йому охолонути протягом 15 хвилин. Подавайте до столу, прикрашеним листової петрушкою.

Схожі рецепти