Рулет з фаршу з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з цілими вареними яйцями виглядає ефектно при розрізанні. Можна знайти різні його назви, але ж справа саме в смаку. Розповім про те, як приготувати рулет з фаршу з яйцями.
Всередину такого рулету кладу ще запечений перець, скибочки бекону і, звичайно ж, відварені яйця. Можна експериментувати з овочами: наприклад, використовувати огірки, томати, баклажани, кабачки, а також додати сир, шинку. Рулет можна запекти в духовці або приготувати в пароварці, мультиварці.
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Свинячий фарш - 450 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Сир «Чеддер» - 50 грам
- Молоко - 1/4 склянки
- Петрушка - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вустерширський соус - 2 Ст. Ложки
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Копчена паприка - 1 Чайна ложка
- Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
- Сушений шавлія - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Бекон - 2 скибочки
- Червоний перець - 1 штука
- Кетчуп - 1/4 склянки
1. Помийте, почистіть і наріжте поздовжніми часточками червоний перець, покладіть на деко шкіркою вгору і запікайте при середній температурі? поки перець не покриється пухирями і не обвуглиться, далі дістаньте його і покладіть в пластиковий пакет щоб остигав. Натріть на дрібній тертці сир. Почистіть і подрібніть цибулю з часником. Після охолодження перцю зніміть з нього шкірку. Додайте в більшу миску цибулю, часник, яловичий і свинячий фарш, панірувальні сухарі, сир, молоко, томатну пасту, 1 столову ложку меду, 1 столову ложку вустерширського соусу, сушений орегано, kopčenuû перець, ½ столової ложки гірчиці в зернах, сушений шавлія, сіль і чорний перець за смаком, vbeyte 1 сире яйце. Перемішайте всі інгредієнти і викладіть масу у формі прямокутника на харчову плівку, складену в декілька разів.
2. Зваріть 3 яйця круто, очистіть їх. Покладіть на край прямокутника, а далі по черзі покладіть очищений запечений перець і бекон.
3. Загорніть масу в рулет з боку яєць, щоб закрити їх і щоб не було порожнього простору між яйцями. Продовжуйте закручувати масу в рулет за допомогою харчової плівки, повинна вийти щільна м'ясна буханець. Викладіть рулет на піддон для запікання зі спеціальною сіткою всередині для стікання жиру. Поставте піддон в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку, готуйте протягом 30 хвилин. Тим часом приготуйте глазур, для цього змішайте в одній ємності 1 столову ложку меду, 1 чайну ложку вустерширського соусу, ½ чайної ложки гірчиці в зернах і кетчуп. Після закінчення 30 хвилин дістаньте рулет і полийте його глазур'ю, поставте рулет знову в духовку, запікайте ще 20-30 хвилин, періодично перевіряючи температуру градусником, як тільки температура рулету досягне 71 ступеня, рулет буде готовий.
4. Дістаньте рулет з духовки і дайте йому охолонути протягом 15 хвилин. Подавайте до столу, прикрашеним листової петрушкою.