Чахохбілі з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситне і смачне блюдо кавказької кухні. Якщо вам приїлися звичайні страви, обов'язково спробуйте приготувати чахохбілі з квасолею. Вам точно сподобається!
Чахохбілі з квасолею готуйте так: спочатку наріжте курятину, цибуля і болгарський перець. Потім складіть їх в мультиварку, додайте томатну пасту, рослинна олія, воду і спеції за смаком. Перемішайте і тушкуйте протягом 45 хвилин. Готове чахохбілі можна подати з картопляним пюре або іншим гарніром на ваш смак. Смачного!
- Куряче філе - 300 грам
- Квасоля стручкова - 200 грам (свіжа або морожена)
- Томатна паста - 100 грам
- Болгарський перець - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
Курятину порежьте кусочками.
Наріжте цибулю.
І болгарський перець.
Потім нарізані інгредієнти складіть в мультиварку, додайте томатну пасту і перемішайте.
Потім покладіть стручкову квасолю, додайте рослинне масло, воду і спеції за смаком. Закрийте кришку і тушкуйте протягом 45 хвилин. Готове чахохбілі можна подати з картопляним пюре або іншим гарніром на ваш смак.