Рецепт Чахохбілі з квасолею фото

Чахохбілі з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Квасоля , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже ситне і смачне блюдо кавказької кухні. Якщо вам приїлися звичайні страви, обов'язково спробуйте приготувати чахохбілі з квасолею. Вам точно сподобається!

Опис приготування:

Чахохбілі з квасолею готуйте так: спочатку наріжте курятину, цибуля і болгарський перець. Потім складіть їх в мультиварку, додайте томатну пасту, рослинна олія, воду і спеції за смаком. Перемішайте і тушкуйте протягом 45 хвилин. Готове чахохбілі можна подати з картопляним пюре або іншим гарніром на ваш смак. Смачного!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Квасоля стручкова - 200 грам (свіжа або морожена)
  • Томатна паста - 100 грам
  • Болгарський перець - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
чахохбілі з квасолею - фото крок 1
Курятину порежьте кусочками.
чахохбілі з квасолею - фото крок 2
Наріжте цибулю.
чахохбілі з квасолею - фото крок 3
І болгарський перець.
чахохбілі з квасолею - фото крок 4
Потім нарізані інгредієнти складіть в мультиварку, додайте томатну пасту і перемішайте.
чахохбілі з квасолею - фото крок 5
Потім покладіть стручкову квасолю, додайте рослинне масло, воду і спеції за смаком. Закрийте кришку і тушкуйте протягом 45 хвилин. Готове чахохбілі можна подати з картопляним пюре або іншим гарніром на ваш смак.

Схожі рецепти