Рецепт Запіканка фото

Запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Яйця , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я опишу, як приготувати запіканку. Готувати будемо запіканку з кабачків з сиром і сметаною. Блюдо допоможе урізноманітнити ваші вечері і підвищить ваш кулінарний рейтинг в очах близьких людей.

Опис приготування:

Сьогодні я розповіла Вам, як приготувати запіканку. Запіканка з кабачків дуже легка і проста в приготуванні. Така запіканка підійде для дитячого вечері і сподобається навіть самому вимогливому дитині. Подавайте готову запіканку зі сметаною. Смачного!

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Крем - 250 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Пармезан - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль і перець - - За смаком
  • М'ята - 1 пучок
1
Кабачки очистіть і наріжте шматочками. Перекладіть в друшляк і посипте сіллю, залиште на 10 хвилин.
2
Цибуля наріжте півкільцями, а м'яту помийте і подрібніть.
3
У сковороді з маслом обсмажити близько 4 кутові хвилини.
4
У мисці збийте яйця зі сметаною, додайте натертий пармезан і перемішайте.
5
У кабачки додайте цибулю і м'яту, потім все з'єднайте з яйцями.
6
Духовку розігрійте до 180С, форму змажте маслом, викладіть приготовлену суміш і запікайте 35 хвилин.

Схожі рецепти