Запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я опишу, як приготувати запіканку. Готувати будемо запіканку з кабачків з сиром і сметаною. Блюдо допоможе урізноманітнити ваші вечері і підвищить ваш кулінарний рейтинг в очах близьких людей.
Сьогодні я розповіла Вам, як приготувати запіканку. Запіканка з кабачків дуже легка і проста в приготуванні. Така запіканка підійде для дитячого вечері і сподобається навіть самому вимогливому дитині. Подавайте готову запіканку зі сметаною. Смачного!
- Кабачки - 1 кілограм
- Крем - 250 грам
- Яйце - 6 штук
- Пармезан - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль і перець - - За смаком
- М'ята - 1 пучок
1
Кабачки очистіть і наріжте шматочками. Перекладіть в друшляк і посипте сіллю, залиште на 10 хвилин.
2
Цибуля наріжте півкільцями, а м'яту помийте і подрібніть.
3
У сковороді з маслом обсмажити близько 4 кутові хвилини.
4
У мисці збийте яйця зі сметаною, додайте натертий пармезан і перемішайте.
5
У кабачки додайте цибулю і м'яту, потім все з'єднайте з яйцями.
6
Духовку розігрійте до 180С, форму змажте маслом, викладіть приготовлену суміш і запікайте 35 хвилин.