Рецепт Рибальська запіканка фото

Рибальська запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибальська запіканка для справжніх гурманів. Смачна і незвичайна в приготуванні. Робиться з вареними яйцями і картопляним пюре. Спробуйте.

Опис приготування:

У приготуванні рибальське запіканка вимагає трохи часу і уваги. Раджу спочатку прочитати всі кроки, а потім приступати до готування. Так ви зможете самі розподілити час і, можливо, зробити деякі кроки одночасно. Наприклад, відразу поставити варитися картоплю і яйця. Соліть й перчимо запіканку за смаком. Спеції раджу зайві не додавати. Рибальська запіканка має ніжний приємний смак, який спеції можуть тільки зіпсувати. Діліться враженнями.

  • Філе риби - 500 грам (риба на ваш смак, відмінно підходить минтай.)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Гілочки петрушки - 3-4 штук
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Яйця - 4 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
 рибальське запіканка - фото крок 1
Відваріть рибу в молоці до готовності.
 рибальське запіканка - фото крок 2
Дістаньте варену рибу з молока, викладіть на тарілку і залиште остигати. Молоко не виливайте, воно нам знадобиться.
 рибальське запіканка - фото крок 3
Розімніть виделкою рибу.
 рибальське запіканка - фото крок 4
Зваріть яйця круто. Чистий і razrezhyte popolam. Викладіть яйця в форму для запіканки.
 рибальське запіканка - фото крок 5
Розтопіть в каструльці вершкове масло, додайте борошна. Потім вилийте молоко, в якому варилася риба.
 рибальське запіканка - фото крок 6
Додайте в соус свіжу зелень.
 рибальське запіканка - фото крок 7
Поваріть молочний соус 5-6 хвилин. Потім вилийте поверх яєць. Почніть варити картоплю. Щоб картопля швидше зварилася, розріжте її на невеликі шматочки.
 рибальське запіканка - фото крок 8
Розімніть картопля. Можете додати трохи вершкового масла.
 рибальське запіканка - фото крок 9
Картопля викладається зверху всієї запіканки. Потім змастіть яєчним жовтком.
 рибальське запіканка - фото крок 10
Рибальська запіканка печеться близько 40 хвилин в розігрітій на 200 градусів духовці. От і все. Приємного вам апетиту.

Схожі рецепти