Рецепт Бруквяної запіканка фото

Бруквяної запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Фінська кухня
Овочі , Бруква
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Надзвичайно смачна й ароматна бруквяної запіканка - це національне фінське блюдо, яке готується на Різдво. Однак вона зможе прикрасити і наше застілля, т.К. Доведеться всім до смаку.

Опис приготування:

Пропонований рецепт бруквяної запіканки відноситься до класичних рецептів фінської кухні і є одним з основних різдвяних страв. Однак вона зможе прикрасити і ваш святковий стіл, т.К. Припаде до смаку і дорослим, і дітям.

Отже, рецепт приготування бруквяної запіканки:

1. Очистіть брукву, зніміть з неї шкірку. Наріжте на великі шматочки і відварити в підсоленій воді, поки вони не стануть м'якими.

2. Штам, відвар не виливайте. Зробіть з брукви пюре.

3. Тепер додайте вершки, панірувальні сухарі, сироп, яйце, приправи. Ретельно все збийте міксером. У масу необхідно додати стільки відвару, щоб вона стала пухкою і м'якою.

4. Викладіть суміш у змащену маслом форму і посипте тонким шаром панірувальних сухарів. Покладіть на поверхню шматочки вершкового масла.

5. Випікайте в духовці 1, 5-2 години при температурі 175 З.

Смачного!


  • Бруква - 1, 5 кілограма
  • Вершки - 2 склянки
  • Панірувальні сухарі - 200 грам(180 г - в масу, 20 г - з panirovku)
  • Темний цукровий сироп- 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Імбир - 1, 5 чайних ложки
  • Білий перець - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
Пропонований рецепт бруквяної запіканки відноситься до класичних рецептів фінської кухні і є одним з основних різдвяних страв. Однак вона зможе прикрасити і ваш святковий стіл, т.К. Припаде до смаку і дорослим, і дітям.

Отже, рецепт приготування бруквяної запіканки:

1. Очистіть брукву, зніміть з неї шкірку. Наріжте на великі шматочки і відварити в підсоленій воді, поки вони не стануть м'якими.

2. Штам, відвар не виливайте. Зробіть з брукви пюре.

3. Тепер додайте вершки, панірувальні сухарі, сироп, яйце, приправи. Ретельно все збийте міксером. У масу необхідно додати стільки відвару, щоб вона стала пухкою і м'якою.

4. Викладіть суміш у змащену маслом форму і посипте тонким шаром панірувальних сухарів. Покладіть на поверхню шматочки вершкового масла.

5. Випікайте в духовці 1, 5-2 години при температурі 175 З.

Смачного!

Схожі рецепти