Каша бруквяної
(покроковий рецепт з фото)
Каша бруквяної, або kaalikapuder, - це національне естонське блюдо. Якщо хочете приготувати корисний сніданок, то спробуйте цю кашу! Це не займе багато часу, але результат Вам сподобається; )
Якщо Ви дотримуєтеся пост або стежте за своєю фігурою, то простий рецепт бруквяної каші Вам припаде до душі.
Отже, класичний рецепт каші бруквяної:
1. 2 середні брукви, моєму, ріжемо і відварюємо до готовності.
2. Поки готується бруква, беремо цибулю, чистим, дрібно ріжемо і пасеруємо на рослинній олії.
3. З готової брукви робимо пюре. У нього додаємо молоко, змішане з борошном, пасеровану цибулю. Все солимо.
4. Наша каша практично готова! Залишилося поставити її на теплу плиту і так нагрівати помішуючи приблизно 5 хвилин.
Готово!
Смачного!
- Бруква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Молоко - 1, 5 склянки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
Отже, класичний рецепт каші бруквяної:
1. 2 середні брукви, моєму, ріжемо і відварюємо до готовності.
2. Поки готується бруква, беремо цибулю, чистим, дрібно ріжемо і пасеруємо на рослинній олії.
3. З готової брукви робимо пюре. У нього додаємо молоко, змішане з борошном, пасеровану цибулю. Все солимо.
4. Наша каша практично готова! Залишилося поставити її на теплу плиту і так нагрівати помішуючи приблизно 5 хвилин.
Готово!
Смачного!