Рецепт Каша бруквяної фото

Каша бруквяної
(покроковий рецепт з фото)

Естонська кухня
Овочі , Бруква
Вегетаріанське харчування
На сніданок , Ситний сніданок , Здоровий сніданок
Каші
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Каша бруквяної, або kaalikapuder, - це національне естонське блюдо. Якщо хочете приготувати корисний сніданок, то спробуйте цю кашу! Це не займе багато часу, але результат Вам сподобається; )

Опис приготування:

Якщо Ви дотримуєтеся пост або стежте за своєю фігурою, то простий рецепт бруквяної каші Вам припаде до душі.

Отже, класичний рецепт каші бруквяної:

1. 2 середні брукви, моєму, ріжемо і відварюємо до готовності.

2. Поки готується бруква, беремо цибулю, чистим, дрібно ріжемо і пасеруємо на рослинній олії.

3. З готової брукви робимо пюре. У нього додаємо молоко, змішане з борошном, пасеровану цибулю. Все солимо.

4. Наша каша практично готова! Залишилося поставити її на теплу плиту і так нагрівати помішуючи приблизно 5 хвилин.

Готово!

Смачного!


  • Бруква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
Якщо Ви дотримуєтеся пост або стежте за своєю фігурою, то простий рецепт бруквяної каші Вам припаде до душі.

Отже, класичний рецепт каші бруквяної:

1. 2 середні брукви, моєму, ріжемо і відварюємо до готовності.

2. Поки готується бруква, беремо цибулю, чистим, дрібно ріжемо і пасеруємо на рослинній олії.

3. З готової брукви робимо пюре. У нього додаємо молоко, змішане з борошном, пасеровану цибулю. Все солимо.

4. Наша каша практично готова! Залишилося поставити її на теплу плиту і так нагрівати помішуючи приблизно 5 хвилин.

Готово!

Смачного!

Схожі рецепти