Рецепт малинового вина
(покроковий рецепт з фото)
Іноді люблю випити пару келихів солодкого вина ввечері. А коли вдається спробувати домашню варіацію, то щастю немає меж. М'який і ароматний напій можна зробити самим. Прочитайте інструкцію.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати рецепт малинового вина. Гарний червоний колір в поєднанні з неймовірним ароматом і смаком підкорить всіх. Його приємно пити на будь-яке свято. Якщо у вас є сад і нікуди дівати ягоди, то обов'язково спробуйте цей варіант. Приступаємо!
- Малина - 1 кілограм
- Цукор - 500 грам
- Вода - 1 літр
Малину ретельно переберіть, але М.Ю..
Ягоди потовчіть в пюре.
У велику тару з малиною додайте 700 мл води і 300 г пісочний. Все перемішайте.
Встановіть гідрозатвор на тару. Залиште сусло бродити на 10 днів в теплому місці без сонячного світла. Раз на добу масу перемішуйте.
Після цього процідіть суміш з трубкою, прибравши мезгу. У рідину додайте воду, що залишилася і 100 г пісочний, перемішайте. Залиште на 3 дня з гідрозавтовром. Потім в невеликій кількості рідини розведіть ще цукор. Додайте його в основну масу. Залиште вино на 1-2 місяці.
Потім вино ще раз процідіть, перелив його через трубочку в здорову пляшку. Залиште вино дозрівати в темному теплому місці. Кожні 15-20 днів перелийте напій в чисту ємність, прибираючи осад.
Готове вино перелийте в скляні пляшки, закупоривши їх. Подавайте напій охолодженим. Приємною дегустації!