Рис з фаршем та морквою
(покроковий рецепт з фото)
Дивно смачний рис з фаршем і морквою я пробувала в кафе азіатського або східного схилу. Я люблю нові відчуття і тому здобула собі рецепт і тепер часто готую рис з фаршем і морквою.
Мал з фаршем та морквою дуже нагадує плов, тільки використовуються злегка інші спеції. Це досить смачне і ситне блюдо. Готувати його зовсім нескладно. Щоб рис з фаршем і морквою вийшов потрібної консистенції, води налийте стільки, щоб покрити нею рис. Готуватися блюдо до тих пір поки зерна рису не вберуть всю вологу і приготуються. Цей момент в приготуванні відповідальний, але якщо ви хоч раз готували плов, то уявляєте який повинен вийти результат. Якщо рис з фаршем і морквою не готовий, а вода закінчилася, то долийте ще. Дійте уважно, якщо води буде занадто багато, то у вас вийде каша! Успіхів і приємного апетиту!
- Морква крупно нарізана - 2 склянки
- Фарш - 500 грам
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 34 чайних ложок
- Перець - 34 чайних ложок
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цибуля - 2 склянки
- Мал - 2 склянки
- Масло для смаження - За смаком
Підготувати продукти.
Цибуля обсмажити з морквою до напівготовності. Додати спеції.
Додати фарш і обсмажити до рум'яного кольору.
Додати помитий рис, залити водою і готувати під кришкою 25 хвилин.
Смачного!