Рецепт Рис з фаршем та морквою фото

Рис з фаршем та морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Морква, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Гарячі страви

Дивно смачний рис з фаршем і морквою я пробувала в кафе азіатського або східного схилу. Я люблю нові відчуття і тому здобула собі рецепт і тепер часто готую рис з фаршем і морквою.

Мал з фаршем та морквою дуже нагадує плов, тільки використовуються злегка інші спеції. Це досить смачне і ситне блюдо. Готувати його зовсім нескладно. Щоб рис з фаршем і морквою вийшов потрібної консистенції, води налийте стільки, щоб покрити нею рис. Готуватися блюдо до тих пір поки зерна рису не вберуть всю вологу і приготуються. Цей момент в приготуванні відповідальний, але якщо ви хоч раз готували плов, то уявляєте який повинен вийти результат. Якщо рис з фаршем і морквою не готовий, а вода закінчилася, то долийте ще. Дійте уважно, якщо води буде занадто багато, то у вас вийде каша! Успіхів і приємного апетиту!

  • Морква крупно нарізана - 2 склянки
  • Фарш - 500 грам
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 34 чайних ложок
  • Перець - 34 чайних ложок
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цибуля - 2 склянки
  • Мал - 2 склянки
  • Масло для смаження - За смаком
мал з фаршем та морквою - фото крок 1
Підготувати продукти.
мал з фаршем та морквою - фото крок 2
Цибуля обсмажити з морквою до напівготовності. Додати спеції.
мал з фаршем та морквою - фото крок 3
Додати фарш і обсмажити до рум'яного кольору.
мал з фаршем та морквою - фото крок 4
Додати помитий рис, залити водою і готувати під кришкою 25 хвилин.
мал з фаршем та морквою - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти