Рис з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Не потрібно ламати голову над тим, що приготувати на гарнір до м'яса або риби. Кращий вибір - пряний, красивий рис з морквою. Спробуйте!
Рецепт чудового гарнір до м'ясних і рибних страв. Спочатку обсмажте в каструлі рис, залийте його водою і відваріть до готовності. Поки рис вариться, обсмажте на сковороді терту моркву з часником. Потім додайте каррі, перемішайте, а через три хвилини додайте на сковороду рис. Ще раз перемішайте і готуйте під кришкою ще 10 хвилин. При подачі можна посипати свіжою зеленню. Смачного!
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2, 5 склянки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Каррі - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
У каструлі розігрійте половину масла і обсмажте на ньому рис протягом 10 хвилин. Потім налийте воду і варіть під кришкою протягом 20 хвилин на слабкому вогні.
Морква потріть, часник поріжте.
У глибокій сковороді обсмажте протягом 5 хвилин морква, потім додайте часник і смажте ще 5 хвилин.
Додайте каррі, перемішайте.
Через три хвилини додайте на сковороду рис, перемішайте і готуйте під кришкою ще 10 хвилин. При подачі можна посипати свіжою зеленню.